Închide meniul

Cum arată programul complet din play-off-ul din Liga 1, după calificarea lui Sepsi + Clasamentul la finalul sezonului regular

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 22:53

Cum arată programul complet din play-off-ul din Liga 1, după calificarea lui Sepsi + Clasamentul la finalul sezonului regular

Sepsi, ultima echipă calificată în play-off-ul din Liga 1

Sepsi, ultima echipă calificată în play-off-ul din Liga 1 / Hepta

S-a aflat cum arată programul complet din play-off-ul din Liga 1, după calificarea lui Sepsi. Formația din Sfântu Gheorghe a câștigat categoric meciul decisiv cu FC U Craiova 1948, scor 4-0, și a obținut ultimul „bilet” pentru play-off. Trupa lui Cristiano Bergodi a încheiat sezonul regular pe locul 6, cu 42 de puncte. Nicolae Păun (7′), Ionuț Gurău (autogol, 16′), Adnan Aganovic (44′) și Pavol Safranko (50′) au stabilit scorul final în „finala” de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma calificării lui Sepsi, programul play-off-ului din Liga 1 a fost definitivat. Formația covăsneană va debuta în play-off pe terenul liderului Farul Constanța. Meciul de la Ovidiu se va disputa duminică, de la ora 16:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată programul complet din play-off-ul din Liga 1, după calificarea lui Sepsi

Sepsi va intra în play-off cu 21 de puncte, după înjumătățire.

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:

1.Farul – 32p
2.CFR Cluj – 32p*
3.FCSB – 29p*
4.CSU Craiova – 27p
5.Rapid – 26p
6.Sepsi – 21p

Reclamă

*se aplică rotunjirea

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 va juca în play-out. În prima rundă, oltenii lui Nicolo Napoli vor evolua pe teren propriu, împotriva celor de la CS Mioveni, luni, de la ora 18:00.

Programul complet din play-off-ul Ligii 1:

Etapa 1:

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Universitatea Craiova (sâmbătă, 20:00)

Farul – Sepsi (duminică, 16:30)

CFR Cluj – Rapid (duminică, 19:00)

Etapa 2:

Rapid – Farul
Universitatea Craiova – CFR Cluj
Sepsi – FCSB

Etapa 3:

Farul – Universitatea Craiova
CFR Cluj – FCSB
Sepsi – Rapid

Reclamă

Etapa 4:

FCSB – Farul
Universitatea Craiova – Rapid
CFR Cluj – Sepsi

Etapa 5:

Farul – CFR Cluj
Rapid – FCSB
Sepsi – Universitatea Craiova

Etapa 6:

Sepsi – Farul
Rapid – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa 7:

Farul – Rapid
CFR Cluj – Universitatea Craiova
FCSB – Sepsi

Etapa 8:

Universitatea Craiova – Farul
FCSB – CFR Cluj
Rapid – Sepsi

Etapa 9:

Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova
Sepsi – CFR Cluj

Etapa 10:

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Clasamentul din Liga 1 la finalul sezonului regular:

Mihai Stoica a dat verdictul pentru lupta la titlu

Mihai Stoica a dat verdictul pentru lupta la titlu. FCSB a terminat sezonul regular pe locul 3, după Farul lui Gică Hagi şi CFR Cluj. Chiar dacă Farul a terminat pe primul loc, Mihai Stoica e de părere că tot CFR Cluj are prima şansă la titlu.

Mihai Stoica e de părere că FCSB trebuie să câştige ambele meciuri cu Farul pentru a putea emite pretenţii la titlu. Mihai Stoica a mai spus că, în cazul în care FC U Craiova se va califica în playoff, atunci va fi greu fără Andrea Compagno. Dacă îl va folosi în meciurile cu FC U Craiova pe atacantul italian, Gigi Becali ar trebui să îi plătească 100.000 de euro lui Adrian Mititelu, pentru fiecare apariţie.

„Cred că e ok programul, e important meciul de la Cluj. Eu cred că CFR e în continuare favorita principală la titlu. Dacă nu suntem în stare să batem Farul de două ori, pretențiile noastre nu sunt justificate.

E foarte complicat să jucăm fără Andrea Compagno. Să jucăm împotriva lui Adrian Mititelu, e un handicap pentru noi. Mi-aș fi dorit ca echipa lui Adrian Mititelu să se califice în play-off.

Tot timpul am zis și nu mint, mie îmi place Sepsi, îmi plac oamenii de-acolo. Sunt convins că și Sepsi dacă ar câștiga meciul de joi, va juca toate meciurile la 100%.

Am crezut că CFR va câștiga sezonul, dar am crezut că programul pe care îl are Farul, îi va pune probleme. Eu am speranțe pentru că jucăm cel mai bun fotbal din ultimii ani. Noi cu Pintilii am jucat mereu bine. Nici măcar la Arad, pe extravilanul ăla, nu am jucat prost”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și