Închide meniul

Cristiano Bergodi, reacţie savuroasă după declaraţiile lui Gigi Becali: „Noi nu ne pregătim de Liga Campionilor!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 14:15

Cristiano Bergodi, reacţie savuroasă după declaraţiile lui Gigi Becali: „Noi nu ne pregătim de Liga Campionilor!

Cristiano Bergodi, reacţie savuroasă după declaraţiile lui Gigi Becali

Cristiano Bergodi şi Gigi Becali/ Colaj Rapid TV şi Hepta

Cristiano Bergodi a avut o reacţie savuroasă după declaraţiile lui Gigi Becali. Antrenorul celor de la Rapid a declarat că echipa sa se pregăteşte pentru o clasare pe primele locuri, şi nu pentru Liga Campionilor, aşa cum afirma patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali foloseşte în mod constant replica celebră a lui Cristi Borcea: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”, după victoriile FCSB-ului din Liga 1.

Cristiano Bergodi, reacţie savuroasă după declaraţiile lui Gigi Becali

Cristiano Bergodi a prefaţat duelul din următoarea rundă, cu FC U Craiova 1948. Acesta îşi doreşte ca Rapid să obţină un nou succes, după victoria categorică înregistrată în etapa trecută, pe teren propriu, cu Farul.

De asemenea, tehnicianul italian al giuleştenilor a mai dezvăluit şi care este obiectivul Rapidului în acest sezon, după startul modest de campionat. Bergodi a recunoscut că îi va fi greu să ia titlul cu Rapid în acest sezon, însă îşi propune clasarea pe primele trei locuri.

În acest context, Cristiano Bergodi s-a amuzat pe seama declaraţiilor patronului de la FCSB, Gigi Becali. Tehnicianul italian a mărturisit că se amuză atunci când latifundiarul din Pipera oferă declaraţii despre Liga Campionilor.

Reclamă

„Avem un meci foarte important, cu FC U Craiov1948. Ne dorim să câştigăm, mai ales că am câştigat primul meci în Giuleşti. Băieţii au un moral bun. Ştim că FC U Craiova 1948 a fost o bestie neagră pentru Rapid, nu am mai câştigat cu ei de mult timp.

Presiune e întotdeauna. Şi acest meci dacă nu-l vom câştiga, vor fi probleme. Trebuie să facem faţă.

Lotul Rapidului este pentru primele trei locuri. Ne putem îndeplini acest obiectiv, pentru titlu, este greu în acest an. Dar putem lupta. Cel mai bun lot cred că îl are FCSB, după ce i-au luat pe Djokovic şi Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

Dar se poate întâmpla orice, şi CFR Cluj îmi place, la fel Universitatea Craiova. Va fi o luptă strânsă şi noi nu suntem înafara ei.

Un club de tradiţie ca al Rapidului a revenit. În fiecare an am făcut un pas înainte, şi ne pregătim, nu pentru Liga Campionilor, cum spune Gigi Becali, ci pentru primele trei locuri.

Îmi place când spune „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League”. Glume, ne distrează. Rapid se pregăteşte să ajungă sus, suntem un club de tradiţie”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC U Craiova 1948.

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce FCSB a învins-o pe Poli Iaşi

Gigi Becali a avut o reacţie savuroasă atunci când a vorbit despre victoria celor de la FCSB în faţa lui Poli Iaşi. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de mulţumit de succesul echipei sale, remarcând faptul că a înregistrat cinci victorii, din tot atâtea meciuri, în Liga 1.

„Aduceţi-ne echipe, nu mai avem cu cine să jucăm. Nu am avut emoţii aseară, a fost mingea numai la noi. Numai Compagno a avut trei singur cu portarul. Echipa e prea puternică. Şi la 2-1, nici nu s-au apropiat de careu, ne apăram sus.

(N.r. despre plecarea lui Mihai Pintilii) Asta e invenţie, a fost o discuţie acum 5-6 luni. I-am spus eu lui Pinti să-i spună lui Chiricheş că nu sunt supărat pe el. A făcut o greşeală, nu trebuie să o mai facă, nimeni. S-a întâmplat. Nu sunt supărat pentru că era greu să-i scoatem pe Nordsjaelland. Ne băteau în prelungiri.

Pe mine mă interesează doar Liga Campionilor, să ne lăsaţi să ne pregătim. Am cinci din cinci (n.r. victorii în Liga 1). Nordsjaelland bătea pe oricine.

Reclamă

Din fotoliul se face cinci din cinci. Din sufragerie să faci cinci din cinci”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și