Închide meniul

Cristiano Bergodi, resemnat după Farul – Sepsi 2-0: „A fost cel mai slab meci! Ne-au depășit la toate capitolele!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 23:41

Reclamă
Cristiano Bergodi, resemnat după Farul – Sepsi 2-0: A fost cel mai slab meci! Ne-au depășit la toate capitolele!”

Cristiano Bergodi, resemnat după Farul - Sepsi 2-0

Cristiano Bergodi / Hepta

Cristiano Bergodi, resemnat după Farul – Sepsi 2-0! Tehnicianul italian consideră că echipa sa a făcut cel mai slab meci, din acest sezon, la Ovidiu. În prezent, Sepsi se află pe locul 6 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, Sepsi o va întâlni, acasă, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat luni, de la ora 20:30.

Cristiano Bergodi, resemnat după Farul – Sepsi 2-0

Cristiano Bergodi consideră că echipa sa a fost depășită la toate capitolele de cei de la Farul, însă atrage atenția la faptul că nu trebuie să facă o tragedie din cauza acestui aspect.

„Nu știu ce pot să spun. În general, au fost mai buni, ne-au depășit la toate capitolele. Asta e, nu putem face o tragedie din asta.

Mergem înainte, ne apropiem de finalul sezonului regulat și avem un obiectiv foarte important de atins.

Reclamă

Nu e chestia de schimbări. Avem un lot bun. E vorba de ceilalți, au fost mai buni, au echipa construită foarte bine, sunt tehnici, rapizi și organizați foarte bine. Nu întâmplător sunt pe primul loc, mi-au plăcut mult.

A fost probabil cel mai slab meci. Trebuie să atingem obiectivul, nu ne va fi ușor, mai ales având în vedere meciurile rămase.

Se joacă până la sfârșit, noi cu Craiova probabil vom merge acolo (n.r. în play-off). Eu sunt foarte încrezător, luptăm până la ultimul meci, se poate întâmpla orice”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu Farul, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mazilu a explicat golul fulminant marcat în Farul – Sepsi 2-0

Adrian Mazilu a explicat faptul că execuția, de la golul marcat în Farul – Sepsi, o exersează încă din perioada junioratului.

„Sper ca, de acum încolo, să mai marchez așa goluri. Mă antrenez foarte bine și sper că s-a văzut și în seara asta.

Exersez de foarte mult timp, chiar și de la juniori, aceleași execuții. Ne-am unit cu toții să câștigăm meciul. Nu mi-e frică să ies la luptă, pentru că e fotbal.

Nu contează că sunt copil, încerc să dau tot ce am mai bun. Domnul Hagi mi-a spus, la vestiar, că, dacă încep să ne atace, trebuie să fiu schimbat. Tactic era mai bine, pentru că a băgat un fundaș.

E destul de dificil să jucăm din trei în trei zile. Trebuie să ne odihnim bine, pentru că e un meci destul de greu (n.r. cel cu U Cluj). O luăm pas cu pas, fiecare meci este important.

3-4 echipe foarte bune sunt acolo sus. Ar fi un vis foarte frumos (n.r. să câștige titlul). Mereu mi-am dorit să câștig campionatul la seniori”, a spus Adrian Mazilu.

Tânărul fotbalist al Farului a marcat trei goluri, în opt partide de campionat bifate pentru formația constănțeană.

Reclamă

Gică Hagi: „Suntem o fabrică de jucători!”

„Jucătorii au făcut un meci extraordinar, cred că şi noi stafful am ales tactica bună. În prima repriză totul a ieşit la un nivel foarte mare, nu i-am dat nicio şansă lui Sepsi.

N-am fost noi care îmi plăcea mie în a doua repriză. Sepsi joacă un fotbal foarte bun, combinativ, jucători buni. Trebuia să îi punem în criză de spaţiu şi timp.

Mazilu e pe drumul bun, e un băiat foarte serios, foarte talentat. Uşor uşor se adaptează la nivelul primei ligi. El iese în evidenţă pentru că marchează, îi place golul. Vede poarta, aşa cum şi Denis o vede. De-abia a debutat în prima ligă, trebuie să ştim să gestionăm. E într-o formă foarte bună, jucăm la 3 zile.

Avem un lot foarte bun, fiecare ajută. Jucăm pentru noi, facem pentru noi ca să fim fericiţi şi bucuroşi. Ne plac jucătorii polivalenţi, care ştiu să atace, care ştiu să se apere. Cum am spus în vară, avem o echipă cu mult talent. Chiar şi în poartă, avem un portar foarte bun. De patru meciuri nu am primit gol. Se vorbeşte puţin despre el. Am văzut că s-au făcut statistici despre portar şi cred că e cel mai bun!

CFR joacă în cupele europene, de cinci ani face un lucru extraordinar. La noi, din provincie, e mai greu să ajungem prin Bucureşti. Noi lăsăm faptele să vorbească. Chiar facem treabă foarte bună. O să vedeţi în vară când o să deschidem Academia toată, o să vedeţi fapte. Toate echipele din prima ligă au jucători de la noi. Ianis care a ieşit cel mai bun jucător tânăr de la Scoţia, Răzvan Marin face bine. Sunt mulţi tineri, o să vedeţi, sunt pe piaţă. Asta face Farul, e o fabrică care construieşte jucători.

După se duc mai departe şi nu mai răspundem noi. Nu suntem noi de vină că un jucător nu dă randament după. Când e cu noi, ei dau randament. Băluţă a avut ghinion. Cred că e cel mai bun din Liga 1, de departe. Cred că am 3 închizători, cei mai bun din România. La noi se învaţă să jucăm fotbal.

O să fie o luptă frumoasă, nu ne-a băgat nimeni. Credem deja, suntem acolo. Da, e în mintea noastră şi se vede. În ultimele 5 meciuri echipa o face”, a spus și Gică Hagi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și