Închide meniul

Cristiano Bergodi, uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid. Cum a descris lovitura de pe piaţa transferurilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 ianuarie 2024, 22:21

Reclamă
Cristiano Bergodi, uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid. Cum a descris lovitura de pe piaţa transferurilor

Cristiano Bergodi, uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid

Cristiano Bergodi şi Damjan Djokovic /. Colaj Profimediaimages/Rapid TV

Cristiano Bergodi este uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a avut o primă reacţie după ultima lovitură dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croatul în vârstă de 33 de ani s-a despărţit de FCSB după numai şase luni şi a semnat cu rivala Rapid. A parafat un contract pentru un an şi jumătate, perioadă în care va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro.

Cristiano Bergodi, uluit că Gigi Becali l-a lăsat pe Damjan Djokovic la Rapid

Gigi Becali i-a plătit 70.000 de euro lui Djokovic, pentru a pleca de la liderul Ligii 1. În total, i-a achitat 270.000 de euro în perioada petrecută la FCSB.

Bergodi se felicită că îl are în cantonament pe mijlocaşul croat şi că se va putea baza pe el la reluarea campionatului.

Da, e un jucător… Se vorbește de jucătorii care pot să vină. Pe Damjan l-am considerat mereu un jucător important și la CFR, și la FCSB.

Reclamă

Am rămas uimit că l-au lăsat cei de la FCSB. Mă bucur că l-am luat noi. Eu am zis da, chiar dacă el nu e un mijlocaș defensiv.

El e un jucător bun. Mie mi-au plăcut mereu stângacii. Eu cred că ne poate fi de folos împreună cu ceilalți mijlocași”, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Persoana pe care Damjan Djokovic abia aşteaptă să o cunoască la Rapid

După sosirea în Turcia, noul jucător al celor de la Rapid a acordat un interviu pentru canalul de Youtube al clubului. Djokovic a abordat mai multe subiecte şi a dezvăluit că vrea să ia masa cu Daniel Niculae, preşedintele clubului, dar şi cu Dan Şucu, acţionarul majoritar din Giuleşti. Acesta a spus că nu l-a cunoscut încă pe Şucu, dar este nerăbdător să îi audă ideile:

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Cu cine vrei să iei masa?) Cu președintele Niculae, pentru că pot să am o masă frumoasă, apoi cu patronul. Nu l-am cunoscut, dar am auzit că e o persoană pe care o poți lua ca exemplu. Vreau să aud ideile lui”, a declarat Damjan Djokovic, potrivit Rapid TV.

Djokovic a mai declarat că Rapid este o nouă provocare pentru el, fiind a treia mare echipă din Liga 1 la care evoluează, după CFR Cluj şi FCSB.

Asta e la fotbal, se mai așteaptă uneori să faci un transfer. Mă bucur că am venit aici. E o provocare nouă. Încercăm să ne atingem obiectivele.

E frumos să joci. În ziua de azi e greu să rămâi toată viața la o echipă. Am fost la două echipe mari din România, iar acum am ajuns la a treia, care are ambiții foarte mari. Asta m-a motivat cel mai mult să vin aici.

Pe hârtie poți să spui multe lucruri frumoase, la fotbal vorbești pe teren. Echipa a avut ghinion în ultima lună și jumătate.

Eu am venit să muncesc, să mă pregătesc. Aflăm în 12 zile cine suntem și ce facem. Eu sunt bine, m-am odihnit bine. Încerc să am o viață sănătoasă de fotbalist”, a declarat Damjan Djokovic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și