Închide meniul

Cu ce i-a surprins Hervin Ongenda pe oficialii de la Rapid: „Contrar aşteptărilor!” Anunţul lui Daniel Niculae

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 16:41

Cu ce i-a surprins Hervin Ongenda pe oficialii de la Rapid: „Contrar aşteptărilor! Anunţul lui Daniel Niculae

Daniel Nicuale, suprins de Hervin Ongenda, dup[ transferul la Rapid

Hervin Ongenda, alături de Daniel Niculae/ Facebook Rapid

Daniel Niculae a anunţat cu ce i-a surprins Hervin Ongenda pe oficialii de la Rapid. Preşedintele clubului giuleştean susţine că noul transfer al trupei lui Adrian Mutu are greutatea optimă, fără a avea niciun kilogram în plus. Totodată, fostul atacant susţine că este nerăbdător să-l vadă pe francez în teren, alături de ceilalţi jucători de profil ofensiv ai vişiniilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a dat lovitura pe final de perioadă de mercato şi l-a transferat pe Hervin Ongenda. Mijlocaşul care a impresionat la Botoşani în sezoanele trecute a semnat un contract valabil pe un sezon şi jumătate cu gruparea vişinie.

Daniel Niculae a anunţat cu ce i-a surprins Hervin Ongenda pe oficialii de la Rapid

Daniel Niculae a declarat că Hervin Ongenda este bine pus la punct în ceea ce priveşte pregătire fizică, deoarece nu are niciun kilogram în plus. Preşedintele din Giuleşti susţine că acest fapt l-a surprins, deoarece jucătorii cae vin după o perioadă de vacanţă nu au o formă fizică optimă.

„Contrar așteptărilor, chiar nu are foarte multe kg în plus. Un jucător care revine după o perioadă de vacanță, vine cu câteva sute de grame, chiar un kilogram sau un kilogram și jumătate. Sau unii chiar sub. Depinde de la individ la individ.

(N.r. Vine cu 5 kilograme în plus?) Nu, nu se pune problema. El este un jucător de profil ofensiv, un jucător pe care l-am luat să ne ajute. Avem nevoie de imaginație, de jucători tehnici, de creație. E un jucător care sunt ferm convins că ne va ajuta foarte, foarte mult, va fi pe placul suporterilor din Giulești.

Reclamă

Abia aștept meciul în care să-i văd pe Ioniță, Ongenda și Papeau în același timp pe teren, pentru că va fi o încântare”, a declarat Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Valeriu Iftime, lăsat cu ochii în soare de Hervin Ongenda

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a fost lăsat cu ochii în soare de Hervin Ongenda. Fotbalistul francez a revenit în fotbalul românesc și a semnat cu Rapid, după ce ultima dată a evoluat pentru ciprioții de la Apollon Limassol.

Valeriu Iftime a dezvăluit faptul că a discutat cu Hervin Ongenda, înainte de a semna cu Rapid, pentru o revenire la FC Botoșani. Deși stabiliseră să se reaudă la telefon, fotbalistul francez nu i-a mai răspuns omului de afaceri moldav.

Reclamă 4 / 0/3

„Bravo lui dacă a semnat cu Rapid. Îi va fi greu la Rapid, dar nu pentru că este un tip dificil. Ci pentru că este poet. Este un copil extraordinar pentru care aș fi făcut orice ca să-l ajut.

Este un caracter extraordinar și cei de la Rapid trebuie să aibă mare grijă de el. La Rapid poate fi cel mai bun număr 10 de la noi.

Îmi pare rău de Botoșani, e un fotbalist foarte bun. Am fost și la Paris să îl văd, mi-a spus de Rapid și că se mai gândește. I-am dat răgaz 4 zile, după care nu a mai răspuns la telefon și m-am gândit că a plecat în altă parte”, a declarat Valeriu Iftime, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Cu ce i-a suprins Hervin Ongenda pe oficialii de la Rapid
  • Anunţul lui Daniel Niculae

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și