Închide meniul
Video

„Cu patronul am discutat în fiecare zi!”. Eugen Neagoe a anunţat câte transferuri mai aşteaptă la Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2023, 21:50

Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari - Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Eugen Neagoe a anunţat câte transferuri mai aşteaptă la Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor a oferit detalii după victoria din amicalul câştigat cu Widzew Lodz, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagoe nu se mulţumeşte doar cu transferurile lui Alexandru Işfan şi Gjoko Zajkov. I-a anunţat pe fani că va mai primi întăriri de la Mihai Rotaru.

Eugen Neagoe a dezvăluit câte transferuri mai aşteaptă la Universitatea Craiova

Ne mai dorim unul sau doi jucători, vom vedea. Nu am discutat despre jucătorii care ar putea pleca la alte echipe. Vom vedea când ajungem la Craiova. Cu patronul am discutat în fiecare zi. Este normal, s-a interesat de starea jucătorilor.

Nu am pronunțat nume de jucători. A fost acea ofertă pentru Opruț, dar nu s-a realizat. Alte nume nu mai pot să dau. Vînă s-a antrenat cu noi, a apărut și el în echipă. Suntem un lot numeros, nu e ușor să împărțim lotul în două.

Hanca a jucat din primul minut. Nu știu alte aspecte. Jucătorii s-au comportat exemplar. Nu am ce să le reproșez. Este foarte complicat pentru mine să aleg primul unsprezece„, a declarat Eugen Neagoe în Antalya.

Reclamă

Sub ochii patronului Rotaru, Ronaldinho a marcat, iar Craiova i-a invins pe polonezii de la Widzew Lodz cu 1-0. Elvir Koljic a revenit pe teren după 4 luni. El a devenit tătic în Antalya.

Universitatea Craiova, pe punctul de a transfera un jucător de la Petrolul

Universitatea Craiova este pe punctul de a transfera un jucător de la Petrolul. Oficialii din Bănie au pus ochii pe mijlocașul „lupilor”, Jair Tavares da Silva.

Claudiu Tudor, președintele de la Petrolul, a confirmat interesul Universității Craiova pentru Jair. Oficialul trupei ploieștene a declarat că sunt șanse mari ca jucătorul să ajungă în Bănie, oltenii înaintând deja o ofertă pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele „lupilor” a mai declarat că situația financiară de la echipă este una extrem de delicată, motiv pentru care jucătorii sunt rugați să plece la mai bine.

E aproape și departe. Până nu se semnează… Diferența e mică (n.r.- între cerere și ofertă). Eu spun că sunt șanse. Am spus-o de la început, pentru prețul corect e normal ca orice jucător să plece la mai bine. Am mai declarat, noi rugăm anumiți jucători să plece, dar nu vor. Înseamnă că la Petrolul e bine”, a declarat Claudiu Tudor, în cantonamentul „lupilor”.

Jair a fost transferat de Petrolul la începutul sezonului. Mijlocașul de 28 de ani a bifat 22 de partide pentru trupa lui Nae Constantin, marcând două goluri și oferind tot atâtea assit-uri.

Alexandru Işfan şi-a setat obiectivele

Alexandru Işfan şi-a setat obiectivele, după transferul la Universitatea Craiova. Atacantul a declarat că vrea să devină campion în Liga 1 alături de olteni, şi totodată, să fie convocat la echipa naţională de către Edi Iordănescu. Clubul din Bănie a plătit 650.000 de euro celor de la FC Argeş, în schimbul jucătorului de 23 de ani.

Sunt foarte bucuros că am venit la Universitatea Craiova. Referitor la cum mă simt ştiind că am fost dorit, au fost discuţii de mai mult de doi ani de zile şi acum mă bucur că într-un final s-au concretizat şi am semnat şi sunt foarte fericit.

Ce m-a făcut să aleg Craiova? Sunt prieteni pe care îi am aici la echipă, suporterii minunaţi, stadionul şi multe chestii, nu le pot spune pe toate, dar sunt foarte fericit. Vreau să îmi ajut echipa cât mai mult, să marchez, iar la final, în vară, să ne bucurăm cu toţii şi să fim campioni.

Mă ştiam cu băieţii de la under 21, cu Markovic, Vladi Screciu, Cîmpanu, Baiaram, plus că Florescu e de la mine din oraş, ne ştim de mici, cu Nistor mă ştiu… O dată cu pasul făcut la Universitatea Craiova, e un obiectiv al meu să fac pasul şi la naţionala mare a României. Abia aştept să fiu pe ‘Ion Oblemenco’, să cântăm la finalul meciurilor alături de fani”, a declarat Alexandru Işfan, într-un interviu pentru pagina oficială a Universităţii Craiova.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și