Închide meniul

Universitatea Craiova, pe punctul de a transfera un jucător de la Petrolul! Anunțul oficialilor „lupilor”: „Rugăm jucătorii să plece!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 19:29

Universitatea Craiova, pe punctul de a transfera un jucător de la Petrolul! Anunțul oficialilor lupilor”: Rugăm jucătorii să plece!”

Petrolul - Hermannstadt, LIVE SCORE

Jucătorii de la Petrolul, în timpul unui meci/ Hepta

Universitatea Craiova este pe punctul de a transfera un jucător de la Petrolul. Oficialii din Bănie au pus ochii pe mijlocașul „lupilor”, Jair Tavares da Silva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a transferat doi jucători, în această perioadă de mercato. Alexandru Ișfan și Gjoko Zajkov au ajuns sub comanda lui Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova, pe punctul de a transfera un jucător de la Petrolul

Claudiu Tudor, președintele de la Petrolul, a confirmat interesul Universității Craiova pentru Jair. Oficialul trupei ploieștene a declarat că sunt șanse mari ca jucătorul să ajungă în Bănie, oltenii înaintând deja o ofertă pentru el.

Președintele „lupilor” a mai declarat că situația financiară de la echipă este una extrem de delicată, motiv pentru care jucătorii sunt rugați să plece la mai bine.

„E aproape și departe. Până nu se semnează… Diferența e mică (n.r.- între cerere și ofertă). Eu spun că sunt șanse. Am spus-o de la început, pentru prețul corect e normal ca orice jucător să plece la mai bine. Am mai declarat, noi rugăm anumiți jucători să plece, dar nu vor. Înseamnă că la Petrolul e bine”, a declarat Claudiu Tudor, în cantonamentul „lupilor”.

Reclamă

Jair a fost transferat de Petrolul la începutul sezonului. Mijlocașul de 28 de ani a bifat 22 de partide pentru trupa lui Nae Constantin, marcând două goluri și oferind tot atâtea assit-uri.

Universitatea Craiova, al doilea transfer al iernii! Eugen Neagoe a adus un fost fundaș de la Rennais

Universitatea Craiova a perfectat al doilea transfer al iernii! Eugen Neagoe l-a adus pe Gjoko Zajkov, fost fundaș la Rennais.

Ultima dată, Gjoko Zajkov (27 de ani) a evoluat pentru formația ucraineană Vorskla Poltava. În trecut, acesta a bifat o partidă în tricoul francezilor de la Rennais.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul internaționalului macedonean Gjoko Zajkov, care poate evolua atât fundaș centrat, cât și fundaș de bandă.

„Universitatea Craiova continuă campania transferurilor din această pauză competițională. Internaționalul macedonean Gjoko Zajkov a semnat cu Știința un contract valabil pe 2 ani și jumătate. Gjoko a ajuns în cursul zilei de astăzi în cantonamentul alb-albaștrilor din Antalya și va intra de mâine sub comanda lui Eugen Neagoe.

Noul nostru fotbalist cu peste 22 de meciuri în echipa națională a Macedoniei de Nord poate evolua atât fundaș central, postul său de bază, cât și fundaș de bandă. El a jucat în prima parte a sezonului în Ucraina la Vorskla Poltava și în trecut la alte echipe precum RSC Charleroi, Rabtonicki Skopje și Levski Sofia.

El va evolua cu nr. 26. Îi dorim lui Gjoko să aibă parte de cât mai multe performanțe la Știința”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și