Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate acum fotbalistul umilit de Gigi Becali şi dat afară de la FCSB! E în formă maximă, gata de noul an!

Bogdan Stănescu Publicat: 31 decembrie 2023, 12:12

Reclamă
Cum a ajuns să arate acum fotbalistul umilit de Gigi Becali şi dat afară de la FCSB! E în formă maximă, gata de noul an!

Cum a ajuns să arate acum fotbalistul umilit de Gigi Becali şi dat afară de la FCSB

Valentin Gheorghe, alături de alţi jucători, printre care şi Florin Tănase, se bucură după un gol al FCSB-ului / Hepta

Gigi Becali l-a umilit pe Vali Gheorghe, fotbalist pe care îl transfera în toamna lui 2021 de la Astra. Vali Gheorghe nu a primit prea multe şanse la FCSB şi acum evoluează la U Cluj. Iată cum a ajuns să arate acum fotbalistul umilit de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Gheorghe a ajuns la U Cluj la sfârşitul acestei veri. Clujenii l-au transferat liber de contract, chiar dacă el era cotat la 550.000 de euro, fiindcă Gigi Becali a vrut să scape de el.

Cum a ajuns să arate acum fotbalistul umilit de Gigi Becali şi dat afară de la FCSB!

„S-a greșit acolo cu Vali Gheorghe. Nu l-am știut. (n.r. va mai primi o șansă). Nu cred. Eu i-am zis să-l ia. Îl vor trei echipe. Vorbesc de Vali Gheorghe acum? Îmi arde de Vali Gheorghe. Numai Vali Gheorghe pleacă”, declara Gigi Becali după FCSB – Nordsjaelland 0-0.

„Roş-albaştrii” aveau să fie eliminaţi din Conference League de danezi, după ce aceştia au învins echipa patronată de Gigi Becali cu 2-0 în retur. La returul din Danemarca, Vali Gheorghe nu a fost introdus pe teren nici măcar un minut.

Pentru U Cluj, Vali Gheorghe a evoluat în 11 partide în acest sezon, marcând şi un gol. El se află acum în vacanţă în Thailanda, alături de prietena lui, iar imaginile de acolo îl arată în formă maximă, gata pentru reluarea campionatului.

Reclamă
Vali Gheorghe / Instagram
Vali Gheorghe / Instagram

Gigi Becali a fost gata să-l transfere, dar Mihai Stoica a blocat mutarea. Cum a fost convins patronul FCSB

Gigi Becali a fost gata să-l transfere pe Eduard Radaslavescu la Hermannstadt, dar mutarea a fost blocată de Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB l-a convins pe Becali să-l păstreze în lot pe mijlocaşul de 19 ani cotat la 450.000 de euro.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a vrut să-l împrumute pe Radaslavescu la Hermannstadt, dar Mihai Stoica şi-a susţinut punctul de vedere, legat de numărul de jucători ai liderului care se încadrează la regula U21.

Dacă i-ar fi dat drumul lui Radaslavescu, Gigi Becali ar fi rămas la FCSB cu doar doi jucători U21, Octavian Popescu și Alexandru Pantea. Motivul lui Stoica a fost considerat întemeiat de către patron, care a ales să îi mai dea o şansă jucătorului venit de la Farul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, pentru a mai prinde echipa, Radaslavescu va trebui să aibă grijă de forma sa fizică. Vara trecută, fotbalistul născut la Orşova a venit cu cinci kilograme în plus după vacanţă, o greşeală care nu se mai poate repeta fără ca Gigi Becali să nu ia o decizie radicală.

Gigi Becali: Hermannstadt l-a vrut pe Radaslavescu

Radaslavescu a disputat 11 meciuri pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon şi a adunat 286 de minute, în care nu şi-a trecut însă în cont nicio reuşită. Becali recunoştea în trecut că Hermannstadt a fost aproape să-l ia pe Radaslavescu.

„Jucătorii nu poți să-i dai afară, poți să te înțelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Ganea. Pe Crețu s-ar putea să-l țin, să-i prelungesc.

Pe Radaslavescu îl vor. Când ești idiot în viață, trebuie să plătești. Să mă ierte Dumnezeu, dar idiot sunt. Cum să-i dai lui Rotariu 20.000?”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și