Închide meniul

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf scandalul dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu: „Este posibil orice”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 septembrie 2022, 15:28

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf scandalul dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu: „Este posibil orice

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf zvonurile că va fi demis de la Neftchi

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

Laurenţiu Reghecampf a comentat scandalul dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu. Fostul antrenor de la FCSB este de părere că CFR Cluj ar face o mare greşeală dacă l-ar demite pe „Bursuc”, fiind cel de care e leagă perfomanţele clubului din ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o serie de replici acide, atât din partea lui Dan Petrescu, cât şi din partea patronului Neluţu Varga, „Bursucul” va continua pe banca celor de la CFR Cluj. Decizia oficială a fost transmisă şi de către club, printr-un comunicat postat pe pagina oficială.

Cum a comentat Laurenţiu Reghecampf scandalul dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu

Laurenţiu Reghecampf este de partea lui Dan Petrescu, în scandalul pe care acesta l-a avut cu oficialii de la CFR Cluj. „Reghe” susţine că antrenorul campioanei a avut o misiune dificilă în a cuceri atâtea titluri în Liga 1.

„Este antrenorul cel mai de succes din campionatul românesc şi mi se pare că oamenii uită foarte repede ce performanţe a făcut. Nu este ușor sa câștigi un campionat. Sunt sigur ca echipa ar pierde un mare antrenor, însă în fotbalul românesc este posibil orice”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, pentru digisport.ro.

În cazul unei demiteri, Neluţu Varga ar fi trebuti să-i plătească clauza de 400.000 de euro lui Dan Petrescu. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar patronul de la CFR Cluj a anunţat că nu se mai pune problema unei plecări a antrenorului din Gruia.

Reclamă

Victor Angelescu a dat verdictul în scandalul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga

Victor Angelescu a dat verdictul în scandalul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga, de la CFR Cluj. Oficialul Rapidului susține că patronul campioanei are motive să fie supărat pe Bursuc, după ieșirea de la conferința de presă dinaintea duelului cu FC Argeș, câștigat cu 1-0.

”Varga are dreptate când spune ca antrenorul ar trebui sa dea explicații în fața patronului atunci când echipa nu are rezultate. Așa este la orice club din lume. Discuția trebuie să fie în privat. Matematic nu ai cum să spui că nu are dreptate.

El știe cel mai bine financiarul clubului, dar finanțele și cât cheltui nu trebuie să stea pe mâna antrenorului. Nu poți să spui că aduci jucători de 15 milioane și el produce doar opt milioane”, a spus Angelescu, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Varga și Petrescu au purtat un război de la distanță prin intermediul presei. Chiar dacă marți despărțirea părea iminentă, lucrurile s-au schimbat radical și Neluțu Varga a anunțat că Petrescu rămâne pe banca ardelenilor. Chiar și așa, oficialul a continuat să îl atace pe fostul internațional.

„Eu cred că el este ofensat un pic pentru că i-a strigat lumea (n.r.- demisia). Dar eu nu am nicio implicare în asta. Eu nu mă ocup de găinării! Cum să mă duc eu să vorbesc cu suporterii să strige demisia? E nebun? Eu nici nu mă duc pe stadion.

În primul rând eu nu mai am voie medical să mă implic cu emoţiile şi cu astea. Minimum şase luni de zile trebuie să stau departe de fotbal. Şi tocmai d-asta am vrut să fie îmbunătăţită situaţia de a câştiga nişte bani”, a declarat Neluțu Varga, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și