Închide meniul

Cum a dat Mihai Pintilii indicaţii în FCSB – Petrolul. Ce s-a văzut în dreptul lui Leo Strizu, pe banca de rezerve

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2023, 21:38

Cum a dat Mihai Pintilii indicaţii în FCSB – Petrolul. Ce s-a văzut în dreptul lui Leo Strizu, pe banca de rezerve

Cum a dat Mihai Pintilii indicaţii în FCSB - Petrolul

Leo Strizu a primit indicaţii de la Mihai Pintilii / Colaj Hepta

S-a aflat cum a dat Mihai Pintilii indicaţii în meciul FCSB – Petrolul, scor 2-1, în etapa a 28-a a Ligii 1. Antrenorul roş-albaştrilor, suspendat de Comisia de Disciplină, a stat în tribuna oficială de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii l-a avut alături de el şi pe Mihai Stoica, chiar dacă s-a zvonit că managerul general al roş-albaştrilor va sta pe bancă şi îl va ajuta pe Leo Strizu. A găsit totuşi o soluţie inedită pentru a comunica cu staff-ul tehnic.

Cum a dat Mihai Pintilii indicaţii în FCSB – Petrolul

Jurnaliştii de la gsp.ro au surprins o imagine grăitoare. Leo Strizu a avut în dreptul lui, pe banca de rezerve, o tabletă pe care era deschisă aplicaţia WhatsApp. Sursa citată anunţă că Pintilii a fost conectat astfel în fiecare moment cu Strizu şi ceilalţi oameni din staff.

Mihai Pintilii
Mihai Pintilii ar fi dat indicaţii pe bancă

Înaintea meciului, Leo Strizu anunţase că este fericit că Mihai Stoica va sta pe bancă. MM a decis totuşi să vadă meciul din tribuna oficială.

Respectăm decizia Federației, ne așteptam, nu ne-a prins nepregătiți. Salut revenirea lui Mihai Stoica pe bancă, ceea ce oferă un plus echipei vizavi de moral și încredere. Iar de partea indicațiilor, că sunt tehnico-tactice, va fi ceea ce a fost și până acum. Nu trebuie să-și facă nimeni probleme că echipa va suferi din acest punct de vedere”, a spus Leo Strizu în conferinţa de presă.

Reclamă

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

La meciul cu Petrolul au fost schimbări importante în echipa de start a vicecampioanei. Leo Strizu a preferat să îl ţină rezervă pe Malcom Edjouma şi să joace cu Octavian Popescu în linia de mijloc, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut. În atac, Strizu mizează pe tridentul Cordea – Compagno – Coman. În apărare, Dawa a fost preferat, din nou, în faţa lui Iulian Cristea.

Echipa de start: Târnovanu – Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a răbufnit după ce Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape

Managerul general de la FCSB a avut o reacție dură la adresa lui Lucian Burchel, șeful Școlii Federale de Antrenori, care a trimis cazul lui Pintilii la Comisia de Disciplină.

(N.r. – Anticipaţi suspendarea lui Pintilii?) Da, da, deşi ce a făcut Burchel e inacceptabil din punctul de vedere al clubului nostru, dar asta se va întâmpla… el nu a dat indicaţii.

Una e să dai indicaţii, să fii pe marginea terenului, cum a fost Marius Croitoru, de exemplu, înainte, şi a fost suspendat, şi alta a fost ce a făcut Pintilii.

Dacă te ridici o dată… păi eu, dacă stăteam pe bancă, şi mergeam la marginea terenului… i-am spus o dată unui jucător <<nu mai sta în tuşă, intră în centru ca să îi faci loc ăstuia să urce>>. Ce e asta? Trebuia să fiu suspendat?

(N.r. – De ce spuneţi că e inacceptabil ce a făcut Burchel?) El a trimis fotografii cu Pintilii dând indicaţii. În fotografii să dai indicaţii nu am mai auzit.

Ne aşteptam, dar îmi pare rău că s-a prelungit atât de mult şi va pierde şi un meci din play-off, dar nu e extrem de important, pentru că… am spus-o şi o repet, nu are un rol atât de mare un antrenor pe bancă.

Cel puţin la noi. Ăia care joacă cu 30 sau 300 de spectatori în tribună, da, acolo se aude orice se spune de pe bancă. Dar noi jucăm mereu cu stadion plin. E o vânătoare, a reuşit să pună ţinta pe Pintilii, bravo lui Burchel, felicitări.

Reclamă

Doar că avem un antrenor care e produsul acestei prodigioase şcoli de antrenori din România, Leonard Strizu. El va conduce mâine de pe bancă”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Pintilii, suspendat patru etape de Comisia de Disciplină
  • Cum a ţinut legătura cu Leo Strizu în FCSB – Petrolul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Rapid 2-2! Intrat la pauză, Alex Băluţă a restabilit egalitatea. Nebunie pe Arena Naţională! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și