Închide meniul

Cum a explicat Leo Strizu înfrângerea în faţa lui Gică Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2023, 21:56

Cum a explicat Leo Strizu înfrângerea în faţa lui Gică Hagi

Leo Strizu

Leo Strizu, într-o conferință de presă pentru FCSB / Captură Antena Sport

  • FCSB – Farul Constanţa 2-3
  • Echipa lui Pintilii, înfrângere dramatică

Cum a explicat Leo Strizu înfrângerea în faţa lui Gică Hagi. FCSB a pierdut dramatic partida cu Farul, după ce a primit două goluri în minutele 5 şi 6 de prelungire. Elevii lui Mihai Pintilii au fost devastaţi după înfrângerea dramatică de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat ocazia să se apropie la un punct în spatele celor de la Farul. Autogolul lui Omrani, dar şi execuţia de vis a lui Borza au decis meciul.

Le Strizu, antrenorul din acte de la FCSB, a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei şi cu greu şi-a putut găsi cuvintele.

Reclamă

Cum a explicat Leo Strizu înfrângerea în faţa lui Gică Hagi

Cred că şi-au dorit mult mai mult ca noi, am fost mai clari în faţa porţii. Cu toate că şi noi am avut ocazii foarte mari. Din nefericire, cei care au terminat victorioşi au fost cei de la Farul. Trebuie să uităm acest meci cât mai repede.

Efectiv nu mai aveam niciun fel de sentiment. Mă repet, mult mai clari au fost jucătorii Farului decât jucătorii noştri. Am jucat, am avut ocazii. În fotbal dacă nu înscrii, e greu. E un joc până la urmă. Nu e o atmosferă foarte bună, toată lumea e supărată. Nu avem ce să facem. Trebuie să ne mobilizăm şi să încercăm să spălăm această ruşine.

Reclamă

Nu pot să spun că i-a ajutat pe Farul, dar poate au fost unele decizii în care, la o fază, a fost fault pentru noi. Iar apoi a fost lovitura liberă pentru Farul. În momentul de faţă, nu putem să aruncăm vina pe arbitraj. Cred că am crezut prea mult în victorie la 2-1. Ne-a demoralizat şi golul 3, cel care a fost anulat. Am crezut că s-a terminat meciul la 2-1. Din nefericire, meciul s-a terminat cu totul altul. Alibec este un jucător bun, care poate să îţi câştige un meci. Ceea ce a făcut. Cu clasa lui, Alibec poate mai mult. Cred că va ajuta şi echipa naţională.

Este un jucător care, la ora actuală, poate să joace la echipe bune şi din afară. Nu cred că au scăzut şansele la titlu. E un sentiment urât ce s-a întâmplat, dar trebuie să gândim pozitiv, să avem încredere. Avem posturile dublate, iar jucătorii sunt de aceeaşi valoare. Avem fundaşi centrali care să acopere lipsa lui Dawa”, a spus Leo Strizu după FCSB – Farul 2-3.

Farul, victorie dramatică cu FCSB

FCSB – Farul Constanţa 2-3. Final halucinant pe Arena Naţională. Farul a întors rezultatul în prelungirile partidei. Autogolul lui Omrani, dar şi golul lui Borza au declanşat nebunia pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

În derby-ul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman.

Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+5 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”