Închide meniul

Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!”

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 19:21

Reclamă
Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!

Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB

Siyabonga Ngezana şi Gigi Becali/ Instagram

S-a aflat cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Sud-africanii au analizat vestimentaţia aleasă de fundaşul campioanei, şi l-au asemănat pe acesta cu un actor celebru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana s-a fotografiat chiar şi cu Gigi Becali, pe Arena Naţională, la meciul la care FCSB a primit trofeul de campioană. Patronul roş-albaştrilor a revenit pe stadion, după aproape patru ani.

Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Siyabonga Ngezana a surprins la Arena Naţională şi a atras toate privirile. Fundaşul sud-african a purtat o haină lungă de piele, ghete şi ochelari de soare, motiv pentru care sud-africanii l-au asemănat cu Keanu Reeves, actorul din filmele Matrix.

Presa dn Africa de Sud nu a trecut peste look-ul lui Ngezana şi au dedicat un întreg articol fundaşului central, despre care notează că a fost omul momentului.

„Ngezana s-a transformat în Matrix de România, după ce FCSB a câștigat titlul.

Reclamă
Reclamă 4

Fotbalistul sud-african Siyabonga Ngezana a fost omul momentului în fotbal weekendul trecut, după ce a făcut valuri în presă la sărbătoarea titlului câștigat de FCSB, care a început cu el, îmbrăcat într-o ținută inspirată din filmele Matrix.

Ngezana trăiește cea mai bună perioadă, după ce FCSB a fost încoronată campioana României. Pentru că pentru Ngezana sărbătoarea a fost foarte importantă având în vedere că este primul său titlu din carieră, fostul jucător al lui Kaizer Chiefs s-a echipat pentru acest moment special și s-a viralizat pe X (n.r. fostul Twitter) datorită stilului său.

Ținuta sa părea scoasă dintr-o scenă din filmul Matrix, iar fotbalistul născut în Sebokeng aducea cu un Keanu Reeves româno-sud-african”, au transmis sud-africanii de la snl24.com.

Reclamă

Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor

Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Fundașul din Africa de Sud a dat cărțile pe față și a recunoscut că își dorește să se califice în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.

Într-un interviu pentru o publicație din țara sa natală, Ngezana a vorbit despre șansele de calificare în Ligă și a spus că FCSB nu va avea o misiune ușoară.

”Evident, mai trebuie să jucăm pentru tururile de play-off, ceea ce nu este ușor și nu este ușor să intri mereu în calificările Ligii Campionilor.

Deci, trebuie să jucăm pentru a ne califica acolo. Cred că mai avem de jucat vreo patru, dacă nu șase meciuri, dacă nu mă înșel, deoarece eu nu am mai participat până acum în play-off-uri, care vor fi acasă și în deplasare.

Vom vedea cum se derulează lucrurile, deoarece nici eu nu sunt sigur de viitorul meu, pentru că orice se poate întâmpla în orice moment. Dar dacă voi fi aici cu echipa, va fi frumos să joc în Liga Campionilor”, a spus Siyabonga Ngezana, potrivit FARPost.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și