Închide meniul

„Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 11 mai 2024, 8:47

Reclamă
Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor

Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor

Siyabonga Ngezana, în timpul unui meci / Profimedia

Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Fundașul din Africa de Sud a dat cărțile pe față și a recunoscut că își dorește să se califice în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va participa în preliminariile UEFA Champions League, în sezonul viitor, având în vedere că a câștigat titlul de campioană a Ligii 1. Astfel, echipa lui Gigi Becali va lupta pentru calificarea „la masa bogaților” după 9 ani de pauză.

Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor!

Într-un interviu pentru o publicație din țara sa natală, Ngezana a vorbit despre șansele de calificare în Ligă și a spus că FCSB nu va avea o misiune ușoară.

Totuși, fundașul din apărarea lui Gigi Becali a ținut să menționeze faptul că și-ar dori să joace alături de echipa antrenată de Elias Charalambous în Ligă, chiar dacă a recunoscut că nu este sigur de faptul că va rămâne la FCSB.

”Evident, mai trebuie să jucăm pentru tururile de play-off, ceea ce nu este ușor și nu este ușor să intri mereu în calificările Ligii Campionilor.

Reclamă
Reclamă 4

Deci, trebuie să jucăm pentru a ne califica acolo. Cred că mai avem de jucat vreo patru, dacă nu șase meciuri, dacă nu mă înșel, deoarece eu nu am mai participat până acum în play-off-uri, care vor fi acasă și în deplasare.

Vom vedea cum se derulează lucrurile, deoarece nici eu nu sunt sigur de viitorul meu, pentru că orice se poate întâmpla în orice moment. Dar dacă voi fi aici cu echipa, va fi frumos să joc în Liga Campionilor”, a spus Siyabonga Ngezana, potrivit FARPost.

Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu

Acesta este mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu a roș-albaștrilor. Echipa lui Gigi Becali va primi trofeul Ligii 1 la duelul cu CFR Cluj, iar apoi va pleca cu un autocar pe străzile capitalei, pentru a sărbători alături de fani.

Reclamă

Duelul dintre FCSB și CFR Cluj se va juca duminică, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 9 a play-off-ului din Liga 1.

Oficialii roș-albaștrilor au postat un videoclip pe rețelele de socializare în care Florinel Coman le-a transmis un mesaj important suporterilor. „Mbappe” le-a spus acestora că sunt așteptați la Ateneul Român pentru un show de lumini, după partida cu CFR Cluj.

„Vă așteptăm dupa meci, la Ateneul Român, pentru show-ul de lumini roș-albastru!”, a spus Florinel Coman, într-un videoclip postat de FCSB pe rețelele de socializare.

Totodată, în același material video a vorbit și Darius Olaru, care a spus: „Împreună am câștigat, împreună ne bucurăm!”.

La finalul acestui videoclip, oficialii roș-albaștrilor au atașat o poză cu Florinel Coman și Darius Olaru, alături de melodia „We are the champions!” (n.r. „Noi suntem campionii”).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:25

Spania și-a anunțat lotul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Lamine Yamal este marele absent! Jucătorii convocați

17:23

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

17:23

FotoSoţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

17:20

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

17:14

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

16:54

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și