Închide meniul
Foto

Cum a fost surprinsă „racheta” lui Gigi Becali în tribune, la FCSB – Farul. Nana Antwi nu a apucat încă se debuteze

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 21:28

Reclamă
Cum a fost surprinsă „racheta” lui Gigi Becali în tribune, la FCSB – Farul. Nana Antwi nu a apucat încă se debuteze

Cum a fost surprinsă „racheta” lui Gigi Becali în tribune, la FCSB - Farul

Nana Antwi, pe aeroportul Otopeni / captura orangesport.ro

Cum a fost surprinsă „racheta” lui Gigi Becali în tribune, la FCSB – Farul. Jucătorul lăudat în numărate rânduri de patronul vicecampioanei a fost văzut pe stadion, în timp ce își susținea coechipierii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a adus pe Nana Antwi la FCSB de la FC Urartu, fosta adversară a celor de la Farul Constanța, din preliminariile pentru cupele europene. Totuși, fundașul nu a debutat încă pentru roș-albaștrii, din cauza faptului că nu a primit încă permisul de muncă.

Cum a fost surprinsă „racheta” lui Gigi Becali în tribune, la FCSB – Farul

La pauza duelului dintre FCSB și Farul Constanța, Nana Antwi a fost surpins în loja Arenei Naționale, alături de alte două persoane. Chiar dacă coechipierii săi nu au reușit să marcheze în prima parte a duelului, fundașul era fericit și poate fi văzut zâmbind. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

FCSB a avut o serie de ocazii mari în prima repriză a derby-ului de pe Arena Națională. Luis Phelipe, Baba Alhassan și Alexandru Băluță i-au dat mari emoții lui Gică Hagi, chiar de ziua lui! Totuși, Phelipe a fost înlocuit cu Florinel Coman în debutul reprizei secunde, semn că evoluția acestuia nu l-a impresionat pe Gigi Becali.

Echipele de start pentru meciul dintre FCSB și Farul Constanța:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Queiros, R. Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, Gustavo Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Al. Stoian, Dănuleasa, Andonache, Cojocaru

Moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Suporterii ambelor echipe i-au cântat „La mulți ani” Regelui

A fost un moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Fanii celor două rivale s-au unit pentru câteva momente și i-au cântat „La mulți ani” celui mai mare fotbalist din istoria României.

Reclamă 4 / 0/3

Pe data de 5 februarie, Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani. „Regele” a primit numeroase urări superbe, atât din partea foștilor săi colegi, dar și din partea echipei naționale și a celor de la Galatasaray, club pentru care a scris istorie. De ziua „Regelui” se joacă și meciul din Liga 1 dintre FCSB și Farul.

Chiar din momentul la care echipele de start ale celor două formații au fost prezentate, suporterii de pe Arena Națională au aplaudat atunci când numele lui Gică Hagi a fost rostit de crainicul arenei.

Mai apoi, în debutul partidei, cele două grupuri de suporteri i-au cântat „La mulți ani”, „Regelui”. A fost un moment cu adevărat emoționant pe Arena Națională, iar fanii celor două formații au lăsat rivalitatea, pentru a-și arăta aprecierea pentru cel mai mare fotbalist din istoria României.

De asemenea, suporterii i-au scandat numele, iar mesajul „La mulți ani Gică Hagi” a fost arătat pe tabela Arenei Naționale.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și