Închide meniul

FCSB – Farul Constanța 1-1. Final nebun de ziua lui Gică Hagi! „Regele”, salvat de un penalty în prelungirile derby-ului

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2024, 22:00

Reclamă
FCSB – Farul Constanța 1-1. Final nebun de ziua lui Gică Hagi! Regele”, salvat de un penalty în prelungirile derby-ului

FCSB - Farul Constanța 1-1. Final nebun de ziua lui Gică Hagi! „Regele”, salvat de un penalty în prelungirile derby-ului

Imagine din meciul FCSB- Farul / Hepta

Meciul FCSB – Farul Constanța 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Derby-ul a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestei partide, Cristi Ganea și-a trimis mingea în propria poartă, în minutul 55. Totuși, Gică Hagi a fost salvat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Larie, în monutul 90+5. După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 51 de puncte. De cealaltă parte, Farul Constanța este pe 5, cu 37 de puncte.

FCSB – Farul Constanța 1-1 LIVE TEXT

Min. 90+12: Ratare uluitoare a lui Dawa! A primit mingea din corner, dar nu a reușit să trimită, cu capul, pe spațiul porții.

Min. 90+10: Florinel Coman a trimis mingea pe lângă poartă!

Min. 90+5: Larie a transformat lovitura de la 11 metri!

Reclamă

Min. 90+4: Penalty pentru Farul!

Min. 89: O nouă mare ocazie pentru FCSB! Acelaşi Radaslavescu a fost blocat

Min. 88: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Radaslavescu nu a putut marca din poziţie de singur cu portarul. A ratat reluarea, iar mingea s-a dus pe lângă poartă

Reclamă 4 / 0/3

Min. 58: Reușită anulată pentru Farul! Golul lui Louis Munteanu nu a fost validat, din cauza unui ofsaid. După o lungă analiză VAR, jocul s-a reluat abia după 7 minute.

Min. 55: FCSB – Farul 1-0! După o centrare a lui Florinel Coman, mingea a ajuns în zona lui Baba Alhassan. Mijlocașul era într-un duel cu Cristi Ganea, care și-a trimis, în cele din urmă, mingea în poartă.

Min. 54: După o eroare în defensiva Farului, Florinel Coman a ajuns într-o poziție bună, dar Buzbuchi a prins, în cele din urmă, mingea.

Min. 46: A început a doua repriză

Min 45+2: Pauză pe Arena Națională!

Min 45+1: Ocazie pentru Farul! Luis Munteanu a trimis balonul cu capul, pe lângă parta lui Târnovanu.

Min. 36: Ocazie uriașă pentru FCSB! Alhassan a trimis un șut în forță, care a fost respins cu greu de Buzbuchi.

Reclamă

Min. 33: Ocazie mare pentru FCSB! Băluță a trimis un șut, din afara careului, iar mingea a trecut puțin pe lângă bară.

Min. 15: Budescu a trimis un șut de la distanță, dar balonul a fost reținut fără probleme de Târnovanu.

Min. 11: FCSB se apropie din nou de poarta Farului! Radunovic a şutat, Buzbuchi a prins

Min. 10: O altă ocazie a FCSB-ului! Luis Phelipe a fost aproape de gol, Buzbuchi a respins

Min. 9: Prima ocazie a meciului! Octavian Popescu i-a pasat lui Băluţă, dar şutul acestuia, la colţul scurt, a fost prins de Buzbuchi

Min. 1: A început partida!

UPDATE 20:00: Suporterii i-au cântat „La mulţi ani!” lui Gică Hagi! „Regele să trăiască”, au scandat fanii

UPDATE 18:30: Florinel Coman nu s-a deplasat alături de coechipierii săi la stadion. Vedeta din atacul FCSB-ului a venit la Arena Națională pe cont propriu.

Echipele de start pentru meciul dintre FCSB și Farul Constanța:

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Alhassan – Phelipe, Al. Băluţă, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Fl. Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, M. Laszlo, Pantea, Manolache, Radaslavescu, D. Popa

Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea – Vînă, Queiros, R. Deaconu – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, Gustavo Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Al. Stoian, Dănuleasa, Andonache, Cojocaru

”Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

(n.r. Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine”, a spus Gică Hagi, înainte de meciul cu FCSB.

„E ziua unei legende!” Elias Charalambous, urare superbă pentru Gică Hagi

Elias Charalambous i-a transmis o urare superbă lui Gică Hagi, înaintea duelului dintre FCSB şi Farul. Meciul se va disputa luni, chiar în ziua în care „Regele” va împlini 59 de ani. Antrenorul cipriot vrea ca managerul campioanei să nu primească în dar o victorie de la jucătorii săi.

„Nu ştiam că va fi ziua lui, dar îi urez de acum la mulţi ani, o legendă s-a născut. Sper să fie sănătos, zâmbitor, şi îi urez la mulţi ani. Nu e despre fotbal, îşi va sărbători ziua de naştere, cu siguranţă. Sper că nu va fi fericit pentru rezultat”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

FCSB – Farul Constanța | Echipele probabile

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și