Închide meniul

Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu după ce Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar. Ce i-a transmis

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2023, 8:47

Reclamă
Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu după ce Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar. Ce i-a transmis

Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu după ce Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Ilie Dumitrescu a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar. Fostul jucător şi antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre situaţia starului de la FCSB, care a anunţat că îşi doreşte să se transfere încă din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este cel mai în formă jucător al vicecampioanei României. A marcat atât cu FC U Craiova 1948, cât şi cu Dinamo, şi îşi grăbeşte plecarea. Atacantul în vârstă de 25 de ani aşteaptă oferte, mai ales că are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Ilie Dumitrescu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Neymar

Mă rog să nu îl vadă lumea pe Coman, el acum e exact ca Neymar„, a declarat Gigi Becali. Ilie Dumitrescu a ţinut să îi transmită latifundiarului din Pipera să ia măsuri urgente. L-a sfătuit să îi ofere o nouă înţelegere internaţionalului român şi să îi mărească astfel clauza de reziliere.

Pentru Neymar s-a plătit clauza de reziliere, 222 de milioane de euro. Eu știu de o clauză de 5 milioane. Poți să te pui la masă cu jucătorul, îi spui: ‘Uite, iți măresc salariul și hai să mărim și clauza‘”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că preţul real al lui Florinel Coman ar depăşi 100 de milioane de euro. Potrivit Transfermarkt, cota lui „Mbappe” Coman este de 3.5 milioane de euro.

Reclamă

Mi-e teamă să nu îi pierd (n.r. – pe Coman și Olaru), pe cuvânt, câteodată mă rog să nu îl vadă lumea pe Coman. El acum e exact ca Neymar, ce face Neymar face și el. El acum normal, să zicem că nu are 20 de ani, are 25, tăiem pe din nouă, deci 110 milioane. Golul ăla e un gol care încântă pe patron, de ce? El așteaptă emoția golului, plăcerea golului, el nu mai vine din emoție, vine pur și simplu, natural. Parcă este la PlayStation„, a declarat Gigi Becali.

Florinel Coman se poate remarca şi în preliminariile Conference League. FCSB îşi începe campania europeană miercuri seară, în Bulgaria. Partida dintre CSKA 1948 Sofia şi FCSB se joacă de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Florinel Coman, plătit regește la FCSB: „Face și el 3-4 milioane de euro pe aici”

„Mbappe” a fost răsplătit de Gigi Becali, după evoluțiile bune de la finalul sezonului trecut. Acesta este, în prezent, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman câștigă, în momentul de față, suma de 30.000 de euro pe lună la FCSB. Totuși, patronul echipei a spus că acesta poate încasa prime substanțiale, în funcție de performanțele pe care echipa le va realiza.

Am forțat, îi dau lui Florinel Coman 30.000 de euro pe lună, că am zis să fie mulțumit. Dacă n-are alte oferte… Am zis ‘Florinele, ca să ai inima împăcată’.

Pot să îi dau eu 600 – 700 de mii de euro pe an, cu prime, ca să stea liniștit. Pentru că oricum poate să mai joace 5-6 ani. Face și el 3-4 milioane de euro aici„, a spus Gigi Becali în urmă cu două săptămâni.

Coman a fost cel mai bun jucător al lui Charalambous, în play-off-ul sezonului precedent. A marcat 4 goluri şi a oferit 5 assist-uri, în cele 10 meciuri disputate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și