Închide meniul

Florinel Coman, plătit regește la FCSB: „Face și el 3-4 milioane de euro pe aici”

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 18:08

Reclamă
Florinel Coman, plătit regește la FCSB: Face și el 3-4 milioane de euro pe aici”

Florinel Coman, plătit regește la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman, plătit regește la FCSB. Fotbalistul vicecampioanei a primit un nou contract de la patronul echipei, Gigi Becali, în care există și o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” a fost răsplătit de Gigi Becali, după evoluțiile bune de la finalul sezonului trecut. Acesta este, în prezent, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.

Florinel Coman, plătit regește la FCSB. Cât poate câștiga jucătorul

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman câștigă, în momentul de față, suma de 30.000 de euro pe lună la FCSB. Totuși, patronul echipei a spus că acesta poate încasa prime substanțiale, în funcție de performanțele pe care echipa le va realiza.

„Am forțat, îi dau lui Florinel Coman 30.000 de euro pe lună, că am zis să fie mulțumit. Dacă n-are alte oferte… Am zis ‘Florinele, ca să ai inima împăcată’.

Pot să îi dau eu 600 – 700 de mii de euro pe an, cu prime, ca să stea liniștit. Pentru că oricum poate să mai joace 5-6 ani. Face și el 3-4 milioane de euro aici”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă

Florinel Coman, despre CSKA Sofia 1948, adversara lui FCSB din Conference League

Iată ce a spus Florinel Coman despre CSKA Sofia 1948, adversara lui FCSB din Conference League. Florinel Coman a recunoscut că nu a urmărit-o încă pe ŢSKA Sofia.

„Sincer, nu i-am vizionat până acum. Dar cu siguranţă vom analiza foarte bine meciul. Nu va fi un meci uşor pentru că până la urmă este un meci în cupă europeană, nu ne va fi uşor. Dar până la urmă trebuie să mergem să câştigăm acel meci clar.

Sperăm să câştigăm acel meci. Va fi cu noroc, obiectivul principal va fi să intrăm în Conference, în grupe. Şi după ne vom axa pe campionat.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Unde veţi prefera să jucaţi meciurile din cupele europene? Pe Arena Naţională sau tot în grupe?) Nu ştiu, cred că tot în Ghencea. Aşa ar fi normal şi corect!”, a declarat Florinel Coman la evenimentul de prezentare a noilor echipamente ale FCSB.

Florinel Coman, un nou anunţ despre viitorul său. Aşteaptă să îi fie plătită clauza de la FCSB: „Nu stau pe capul lor”

Florinel Coman a făcut un nou anunţ despre viitorul său. Starul de la FCSB îşi doreşte să plece în această vară şi aşteaptă să găsească o echipă care să îi achite clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Asaltat de fani la prezentarea noului echipament al roş-albaştrilor, „Mbappe de România” a ţinut să afirme că îşi doreşte un transfer. Atacantul în vârstă de 25 de ani a ajuns la FCSB în 2017, de la echipa lui Hagi, pentru 3 milioane de euro.

„(Reporter: Pleci în vara asta?) Cu ce să plec, cu Porsche-ul? Aţi văzut ce a spus patronul, este normal. Şi eu am spus la fel, dacă se va plăti clauza, normal că voi pleca. Nu voi sta pe capul lor aici. Avem o academie în spate, avem jucători tineri foarte valoroşi care pot lua oricând să ia locul oricui din echipă”, a mai spus fotbalistul echipei „roș-albastre”

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și