Închide meniul

Cum a reacţionat Leo Strizu după ce Mihai Pintilii i-a „suflat” distincţia de antrenorul etapei: „Sunt un om corect”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2023, 14:20

Reclamă
Cum a reacţionat Leo Strizu după ce Mihai Pintilii i-a „suflat distincţia de antrenorul etapei: „Sunt un om corect

Leo Strizu, despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să nu mai stea pe bancă la meciurile FCSB-ului

Leo Strizu, lângă Mihai Pintilii / Profimediaimages

Leo Strizu a avut prima reacţie după ce Mihai Pintilii i-a „suflat” distincţia de antrenorul etapei. Deţinătorul licenţei PRO de la FCSB nu a părut afectat şi a ţinut să asigure că ştie care îi este rolul de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF l-a desemnat pe Mihai Pintilii antrenorul etapei a 24-a din Liga 1 chiar dacă acesta este, în acte, doar „delegat” al roş-albaştrilor. Decizia a fost luată după victoria obţinută de FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Malcom Edjouma a marcat golul victoriei în minutul 88.

Leo Strizu, prima reacţie după ce Mihai Pintilii i-a „suflat” distincţia de antrenorul etapei

Să facă Strizu plângere!„, a glumit Mihai Stoica în momentul în care a aflat care a fost topul întocmit de Liga Profesionistă de Fotbal. Leo Strizu a comentat ceea ce s-a întâmplat.

(V-a supărat că LPF i-a acordat titlul de antrenorul etapei lui Mihai Pintilii şi nu dumneavoastră?) Cred că savuraţi şi dumneavoastră glumele lui Mihai Stoica (n.r. managerul general al lui FCSB i-a spus să facă plângere). V-am spus că sunt un om corect… sunt bucuros că locuiesc cu Pintilii în echipă, dar de la început v-am spus că Pintilii are cea mai mare parte şi îi aparţin deciziile.

Nu aş putea să spun şi nici nu vreau, pentru că ceea ce mi s-a propus a fost doar să-l ajut pe Pintilii. Nu discut (n.r. despre riscul de a primi amenzi). Hai să fim sănătoşi, să ne ajute Dumnezeu să câştigăm campionatul şi după să vedem dacă va fi o problemă pentru FCSB. Această problemă de antrenor principal, licenţă sau fără licenţă, carnet sau fără carnet. FCSB va merge în continuare şi va respecta toate legile„, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Reclamă

FCSB este pe locul 4 în Liga 1. Cu victoria din Gruia s-a apropiat la 6 puncte de campioana en-titre. Roş-albaştrii pot urca chiar pe podium dacă o înving, în deplasare, pe FC Voluntari.

Mihai Stoica, reacție savuroasă după anunţul LPF

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat imediat și a oferit un comentariu haios. În același timp, oficialul vicecampionilor nu înțelege cum au fost incluși anumiți fotbaliști în echipa etapei aleasă de LPF.

Să facă Strizu plângere. Cum a făcut LPF echipa asta? Bahassa e atacant, mai erau mijlocaşi de pus acolo, un Şut…

Reclamă 4 / 0/3

Probabil că Şeroni e în echipa etapei că a dat gol din penalty, Larie că a dat gol din penalty… cine dă gol din penalty şi e fundaş e în echipa etapei”, a comentat ironic MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Nici Basarab Panduru nu a fost încântat de alegerea celor de la LPF. Analistului TV nu i se pare normal ca Pintilii să fie ales în echipa etapei dacă nu ocupă postul în acte.

LPF îl recunoaşte (n.r. pe Pintilii ca antrenor) înseamnă. Aşa pricep. Una (nr. LPF) recunoaşte antrenorul, una (n.r. FRF) nu. Nu ai cum să îl pui dacă nu e”, a adăugat Basarab Panduru.

Echipa ideală a etapei în varianta LPF

Portar: Ștefan Târnovanu (FCSB / 22 de ani) – A închis excelent poarta, contribuind din plin la succesul roş-albaştrilor.

Fundaşi:

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) – A dominat flancul drept. Şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) – Căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty, golul său dovendindu-se a fi decisiv în revenirea Farului pe prima poziţie.

Reclamă

Alin Şeroni (FC Botoşani / 35 de ani) – Veteranul moldovenilor trece printr-o perioadă foarte bună. Cu el în teren, botoşănenii au bifat al treilea meci la rând fără gol încasat.

Andrei Borza (Farul / 17 ani) – Evoluţia bună din runda precedentă l-a convins pe Gheorghe Hagi să-l titularizeze. Din nou, tânărul fundaş de bandă s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Mijlocaşi:

Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) – A fost jucătorul cu cel mai mare index InStat din ultima rundă – 279. A marcat pentru a 10-a oară în 58 de meciuri disputate în Superliga României.

Dragoş Albu (FC U Craiova 1948 / 21 de ani) – A făcut cel mai bun meci în principala competiţie internă. A marcat un gol, primul în Superliga României, şi a oferit două assist-uri.

Yassine Bahassa (FC U Craiova 1948 / 30 de ani) – A făcut spectacol pe teren! A pus presiune pe adversari, a marcat un gol şi a pasat de două ori decisiv.

Atacanţi:

Cristian Neguţ (Chindia / 27 de ani) – A contribuit la succesul târgoviştenilor cu un gol şi o pasă decisivă.

Marko Dugandžić (Rapid / 28 de ani – FOTO) – O nouă prestaţie spectaculoasă pentru vârful Rapidului, care a reuşit a doua triplă din stagiunea în curs.

Sebastisan Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) – Continuă prestaţiile formidabile din ediţia curentă. Graţie dublei din ultima rundă, acesta a ajuns la 10 reuşite în campionatul actual.

Antrenorul etapei: Mihai Pintilii (FCSB / 38 de ani) – Stafful roş-albaştrilor a pregătit excelent derby-ul cu CFR, iar rezultatul final a venit ca o răsplată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și