Închide meniul

Cum a reacţionat Mihai Stoica după ce Leo Strizu l-a acuzat că „a băut dintr-un pantof”: „Am fost şi party boy, m-am îmbătat de mai multe ori!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2023, 9:02

Cum a reacţionat Mihai Stoica după ce Leo Strizu l-a acuzat că „a băut dintr-un pantof: „Am fost şi party boy, m-am îmbătat de mai multe ori!

Cum a reacţionat Mihai Stoica după ce Leo Strizu l-a acuzat că "a băut dintr-un pantof"

Leo Strizu şi Mihai Stoica, schimb dur de replici / Colaj Profimediaimages

Mihai Stoica a oferit primele declaraţii după ce Leo Strizu, fostul antrenor cu licenţă PRO de la FCSB, l-a acuzat că „a băut dintr-un pantof”. Managerul general al vicecampioanei României a răbufnit la adresa celui cu care a colaborat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a lansat un atac devastator la adresa lui MM şi a dat de pământ cu oficialul roş-albaştrilor. „M-a făcut de râs din cauza băuturii„, a fost declaraţia care care a luat prin surprindere. Mai mult, Strizu a povestit un episod în care Mihai Stoica s-a descălţat şi a băut alcool chiar din propriul pantof.

Mihai Stoica, prima reacţie după ce Leo Strizu l-a acuzat că „a băut dintr-un pantof”

Managerul general al roş-albaştrilor neagă că s-ar fi întâmplat aşa ceva şi asigură că Leo Strizu a minţit.

Aia cu pantoful e o altă tâmpenie. E adevărat că eu am trăit cât alţii de vârsta mea în patru vieţi. Am fost şi party boy, le-am făcut. Nu că m-am îmbătat o dată, ci de mai multe ori, că se întâmpla, erau anturaje.

Doar că nu prea eram cu alcoolul, foarte rar eram, şi de aia mai şi scăpam. Aia cu pantoful e inventată, sunt baliverne„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

După ce a demisionat de la FCSB, Leo Strizu a purtat un schimb dur de replici, de la distanţă, cu Mihai Stoica.

Leo Strizu, acuzaţii dure pentru Mihai Stoica

Leo Strizu a acuzat că managerul general de la FCSB ar fi consumat, într-un club din Braşov, alcool peste măsură.

N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la „No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a spus Leo Strizu pentru prosport.ro.

Leo Strizu a continuat cu atacurile dure la adresa lui Mihai Stoica şi l-a comparat pe managerul general de la FCSB cu un „porumbel voiajor”.

Strizu, atac la MM: ” Este un fel de porumbel voiajor”

Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul unsprezece și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat. Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a mai spus Leo Strizu pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și