Închide meniul

Cum a scos Octavian Popescu penalty în FCSB – Farul. Istvan Kovacs a avut nevoie de VAR! Fază controversată pe Arena Naţională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2023, 21:30

Cum a scos Octavian Popescu penalty în FCSB – Farul. Istvan Kovacs a avut nevoie de VAR! Fază controversată pe Arena Naţională

Cum a scos Octavian Popescu penalty în FCSB - Farul

Octavian Popescu a căzut după duelul cu Kiki / Captură DigiSport

Cum a scos Octavian Popescu penalty în derby-ul FCSB – Farul, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Chiar dacă a jucat pe o poziţie pe care a dezvăluit că nu îi place, decarul roş-albaştrilor şi-a ajutat echipa să îi dea lovitura echipei lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizat pe postul de extremă dreapta, Tavi Popescu a arătat că este în formă. În minutul 31, a intrat în posesia mingii în maginea careului şi a driblat patru jucători ai oaspeţilor. Kiki a reuşit să-i „sufle” mingea, dar a pierdut-o imediat.

Cum a scos Octavian Popescu penalty în FCSB – Farul

„Perla” lui Gigi Becali a insistat, a avut prim-planul, moment în care fundaşul din Benin a încercat să degajeze balonul. L-a „şters” şi pe Octavian Popescu, care a căzut la pământ. Istvan Kovacs nu a fost impresionat şi a lăsat jocul să continue. Totuşi, a fost avertizat din cabina VAR că FCSB ar fi trebuit să primească penalty.

Octavian Popescu a scos o lovitură de la 11 metri în FCSB - Farul
Octavian Popescu a scos o lovitură de la 11 metri în FCSB – Farul

Kovacs s-a dus la marginea terenului pentru a revedea faza. Chiar dacă au fost probleme cu sistemul VAR, „centralul” a reuşit să urmărească din nou duelul şi a dictat lovitură de la 11 metri.

Andrea Compagno şi-a asumat răspunderea pentru a executa penalty-ul şi a marcat cel de-al 18-lea său gol stagional. Italianul este golgheterul Ligii 1.

Reclamă

Octavian Popescu a marcat de trei ori în această ediţie de campionat. Atacantul în vârstă de 20 de ani are şi 6 pase decisive. Potrivit transfermarkt.ro, cota lui de piaţă a ajuns la 4 milioane de euro.

Cum a ales Elias Charalambous echipa de start în FCSB – Farul

Antrenorul cipriot a oferit explicaţii după ce l-a titularizat pe Tavi Popescu pe poziţia care nu îi place „perlei” lui Gigi Becali.

Hristos a înviat, le doresc tuturor sărbători fericite! Acum urmează un meci între echipele cu cel mai bun atac. Jucăm acasă şi ne dorim să câştigăm trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: De ce l-aţi titularizat pe Tavi Popescu pe partea dreaptă a atacului) Da, v-am spus că în fiecare săptămână alegem echipa de start în funcţie de planul de joc. Aşa am ales azi. Toată echipa este importantă, avem nevoie de toţi jucătorii. În fiecare săptămână decidem pe cine ne bazăm.

Trebuie să ne uităm înainte, ca de obicei studiem adversarul şi ne dorim să câştigăm acest meci. Este primul meu meci acasă, pe acest stadion, şi sunt foarte entuziasmat. Avem nevoie de sprijinul fanilor şi sperăm să îi facem fericiţi la final”, a declarat Elias Charalambous, înainte de FCSB – Farul, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Octavian Popescu a scos un penalty în FCSB – Farul
  • Ce s-a întâmplat la duelul cu Kiki

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și