Închide meniul

Cum arată cel mai valoros prim 11 al românilor din Liga 1. Darius Olaru rămâne cel mai bine cotat

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 9:58

Reclamă
Cum arată cel mai valoros prim 11 al românilor din Liga 1. Darius Olaru rămâne cel mai bine cotat

Darius Olaru a rupt tăcerea după "scandalul" de la naţională

Darius Olaru, în timpul unui meci / Hepta

Cel mai valoros prim 11 al românilor din Liga 1 aduce patru jucători de la FCSB, doi de la CFR Cluj, trei de la Universitatea Craiova, unul de la Farul şi încă unul de la Sepsi. Dream Team-ul are o cotă totală de 28,1 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bine cotat jucător român din Liga 1 rămâne Darius Olaru. Căpitanul de la FCSB are o cotă de 5.3 milioane de euro. Din acest prim 11, el este urmat de Tavi Popescu (3.8), Andrei Burcă (3.7) şi Cristi Manea (3.5).

Cum arată cel mai valoros prim 11 al românilor din Liga 1

Tudor Băluţă este singurul reprezentant al campioanei Farul, fiind cotat la 2.8 milioane de euro. Oltenii Bancu (1.3), Screciu (1.2) şi Markovic (1.2) şi-au făcut şi ei loc în echipă.

Echipa celor mai bine cotaţi români din Liga 1 (4-2-3-1): Tărnovanu (2) – Manea (3.5), Screciu (1.2), Burcă (3.7), Bancu (1.3) – Olaru (5.3), Băluţă (2.8) – Cordea (2.3), Gheorghe (1), Popescu (3.8) – Markovic (1.2)

FCSB l-a ratat pe Ashley Du Preez

O nouă lovitură pentru Gigi Becali pe piaţa transferurilor. După ce nu s-a înţeles cu Arnold Garita, FCSB l-a ratat şi pe Ashley Du Preez. Atacantul de 25 de ani nu va mai veni „la pachet” cu Siyabonga Ngezana, astfel că vicecampioana României trebuie să caute o altă soluţie.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că a schimbat politica de transferuri şi că îşi doreşte mai mulţi jucători africani. După ce a bătut palma cu Ngezana, care a ajuns în cele din urmă în cantonamentul roş-albaştrilor, omul de afaceri dorea încă un fotbalist de la Kaizer Chiefs.

Jurnaliştii africani au dezvăluit motivul pentru care jucătorul cotat la un milion de euro nu va mai ajunge în România. „A fost respins interesul pentru Du Preez deoarece celor de la Chiefs le lipsesc atacanţii. Nu le este clar dacă îl vor păstra pe Ranga Chivaviro„, anunţă impempe.com.

Ashley Du Preez a ajuns în vara anului trecut la Kaizer Chiefs, de la Stellenbosch, în schimbul a 600.000 de euro. A marcat 6 goluri în 25 de apariţii. În total, în toate competiţiile din Africa de Sud, are 22 de goluri şi 13 pase decisive în 101 partide.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și