Închide meniul

Cum arată clasamentul după primele două etape din play-off. FCSB l-a răpus pe „Regele” Hagi şi este lider detaşat în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2024, 23:09

Reclamă
Cum arată clasamentul după primele două etape din play-off. FCSB l-a răpus pe „Regele Hagi şi este lider detaşat în Liga 1

Cum arată clasamentul după primele două etape din play-off

Bucuria jucătorilor de la FCSB / Profimediaimages

Cum arată clasamentul după primele două etape din play-off. FCSB l-a răpus pe „Regele” Hagi şi este lider detaşat în Liga 1. Echipa antrenată de Elias Charalambous a câştigat derby-ul cu Farul, scor 1-0, din etapa a 2-a a play-off-ului. Roş-albaştrii au un avantaj important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Şut a înscris golul victoriei de la Ovidiu în minutul 82, după un corner executat perfect de Florinel Coman. FCSB s-a distanţat astfel la şapte puncte de Universitatea Craiova.

Cum arată clasamentul după primele două etape din play-off

FCSB are maximum de puncte în play-off şi este în faţa meciului cu Universitatea Craiova. Liderul Ligii 1 are şi un alt avantaj care poate conta decisiv. Este singura echipă care nu a beneficiat de „rotunjire” la înjumătăţirea punctelor.

Clasamentul Ligii 1 după primele 2 etape din play-off:

1. FCSB – 38 de puncte
2. Universitatea Craiova – 31 de puncte
3. CFR Cluj – 28 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 25 de puncte
6. Sepsi – 23 de puncte

Reclamă

Farul – FCSB 0-1

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Fundaşul bucureştenilor Vlad Chiricheş a revenit pe teren după o absenţă de şapte luni. Ultimul său meci a fost jucat la 28 august 2023, în deplasare, la Arad, cu UTA. Prima repriză nu s-a remarcat prin ocazii mari ale vreuneia dintre cele două formaţii, ci prin schimbarea lui Radaslavescu, după nici o jumătate de oră de joc.

În repriza secundă, Ngezana s-a accidentat şi a fost aproape de autogol în minutul 57, cînd a deviat o centrare, iar Târnovanu a scos in extremis. Portarul oaspeţilor a mai avut o intervenţie bună în minutul 68, pentru ca două minute mai târziu să se desfăţoare o fază controversată. Octavian Popescu a căzut, arbitrul Marcel Bîrsan a oprit jocul când Florinel Coman trimiktea în plasă, dar arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare. Oaspeţii au înscris în minutul 81, când Florinel Coman a executat un corner şi Adrian Şut a deschis scorul.

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, FCSB are 38 de puncte, cu şapte peste ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte.

FARUL: Buzbuchi – Larie, Diogo Queiros (Nedelcu 84), Gustavo Marins (Kiki 76) – M. Popescu, Cr. Ganea, Grameni, Dussaut – R. Deaconu (Grigoryan 52), L. Munteanu (Budescu 84), I. Cojocaru (Rivaldinho 84). ANTRENOR: Gică Hagi.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana (Dawa 57), Chiricheş, Radunovic – Lixandru (Alhassan 78), Ad. Şut, Olaru – Radaslavescu (Oct. Popescu 29), Al. Băluţă (Miculescu 78), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous.

Cartonaşe galbene: I. Cojocaru 44, Larie 85, M. Popescu 90 / Olaru 13, Oct. Popescu 71, Şut 71, Radunovic 75, Chiricheş 79, Florinel Coman 90+2

Arbitri: Marcel Bîrsan – Adrian Vornicu, Florian Alexandru Vişan – Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Iulian Dima – Iuliana Elena Demetrescu

Observator: Alexandru Deaconu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și