Închide meniul

Cum arată cotele la derby-ul Rapid – FCSB. Modificări importante în ultimele ore

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 14:15

Cum arată cotele la derby-ul Rapid – FCSB. Modificări importante în ultimele ore

Cum arată cotele pentru Rapid - FCSB

Rapid și FCSB se luptă în Giulești / FC Rapid 1923

Cotele de la derby-ul Rapid – FCSB au suferit mai multe modificări în ultimele ore. Derby-ul din Giulești este așteptat cu sufletul la gură de suporterii celor două rivale, precum și de pariori. Vicecampioana României este considerată ușor favorită de bookmakeri în meciul din etapa a 2-a din Superliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul „de foc” dintre Rapid și FCSB se va disputa astăzi, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro

Cum arată cotele la derby-ul Rapid – FCSB

În acest moment, FCSB are o cotă de 2.35 ca să câștige meciul din Giulești. De cealaltă parte, Rapid pornește cu cota 3.00 în duelul care se va disputa cu „casa închisă”. Pentru un rezultat de egalitate, bookmakerii au stabilit cota 3.35.

Cota FCSB-ului a scăzut de la 2.80 la 2.35 în ultimele ore, semn că pasionații de pariuri au pariat intens pe victoria „roș-albaștrilor”.

În același timp, cea mai mare cotă pe care a avut-o Rapid înaintea derby-ului din Giulești a fost de 3.90. În ultimele două zile, însă, cota giuleștenilor s-a mai micșorat și a variat între 2.55 și 3.30.

Reclamă

Echipele probabile din Rapid – FCSB:

Rapid – FCSB. Derby de „gradul 0” în Giulești!

Va fi primul mare derby disputat pe noul stadion Giulești, iar dorința de victorie este uriașă în ambele tabere.

Rapid și FCSB vin după două rezultate dezamăgitoare în prima etapă din Superliga. Giuleștenii au fost învinși de CFR Cluj, scor 0-1, după un final dramatic în Gruia. Formația lui Adrian Mutu a primit penalty după intervenția VAR, dar Alexandru Albu a ratat în minutul 90+8.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, FCSB a obținut doar o remiză pe teren propriu, contra lui U Cluj, scor 1-1. „Roș-albaștrii” au fost conduși la pauză, după golul marcat chiar de fostul rapidist Adrian Bălan. Florin Tănase a restabilit egalitatea din penalty, în minutul 54.

Rapid și FCSB și-au împărțit victoriile în sezonul precedent. Formația giuleșteană s-a impus în partida tur, scor 1-0, după autogolul lui Paulo Vinicius. Echipa patronată de Gigi Becali și-a luat revanșa la retur, când a învins marea rivală cu 3-1.

La meciul disputat în decembrie 2021, Florin Tănase a deschis scorul în minutul 13, iar Cristi Săpunaru a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. FCSB a presat enorm în repriza secundă și a obținut victoria cu două goluri marcate în minutele 90+3, de același Tănase, respectiv 90+6, de Ianis Stoica.

Recomandări
  • Cum arată cotele la derby-ul Rapid – FCSB
  • Modificări importante în ultimele ore

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și