Închide meniul

Cum arată echipa etapei a 16-a din Liga 1. FCSB are un singur jucător! Dorinel Munteanu, desemnat cel mai bun antrenor

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2023, 15:52

Reclamă
Cum arată echipa etapei a 16-a din Liga 1. FCSB are un singur jucător! Dorinel Munteanu, desemnat cel mai bun antrenor

Dorinel Munteanu ameninţă cu demisia de la Oţelul

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimediaimages

S-a aflat cum arată echipa etapei a 16-a din Liga 1. Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca Dorinel Munteanu să fie desemnat cel mai bun antrenor, după ce a câştigat categoric duelul cu Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gălăţenii au doi jucători în 11-le ideal, Alexandru Pop şi Juri Cisotti. Florinel Coman este singurul reprezentant al FCSB-ului, în timp ce Horaţiu Moldovan a fost ales cel mai bun portar după ce a păstrat poarta Rapidului intactă în confruntarea cu Sepsi.

Cum arată echipa etapei a 16-a din Liga 1

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 16-a:

PORTAR

Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) – Şi datorită intervenţiilor lui, Rapid a bifat al 11-lea meci la rând fără înfrângere în campionat.

Reclamă

FUNDAŞI

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A consumat multă energie, dar a făcut faţă cu brio atacurilor adverse.

Valentin Screciu (Universitatea Craiova) – O evoluţie ireproşabilă. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Reclamă 4 / 0/3

Bart Meijers (Petrolul Ploiești) – Stâlpul defensivei prahovenilor a continuat evoluţiile bune din acest sezon şi în faţa Universităţii Cluj.

Rareş Ispas (Politehnica Iaşi) – S-a impus ca titular în sistemul gândit de Leo Grozavu. A pasat decisiv la două dintre cele trei goluri marcate de ieşeni.

MIJLOCAŞI

Baba Alhassan (FC Hermannstadt) – A marcat golul care le-a adus sibienilor un punct din deplasarea de la Ovidiu.

Juri Cisotti (Oţelul Galați) – Căpitanul gălăţenilor a deschis scorul în victoria categorică reuşită de Oţelul, meci în care a oferit şi o pasă decisivă.

Eduard Florescu (FC Botoşani) – O evoluţie de nota 10 într-o partidă interzisă cardiacilor! A marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

ATACANŢI

Reclamă

Alexandru Pop (Oţelul Galați) – A contribuit la succesul gălăţenilor cu două goluri. A ajuns la şapte reuşite în campionatul actual.

Shayon Harrison (Politehnica Iaşi) – A înscris de două ori în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din această etapă.

Florinel Coman (FCSB) – A marcat direct din lovitură liberă. A fost al cincilea gol din acest sezon, în care mai are şi şase pase decisive.

ANTRENORUL ETAPEI

Dorinel Munteanu (Oţelul Galați) – Oţelul a reuşit o victorie mare, care o apropie şi mai mult de locurile de play-off, un vis în care doar Dorinel Munteanu a crezut„, se anunţă pe lpf.ro.

După 16 etape, FCSB este lider în Liga 1. Roş-albaştrii au 34 de puncte, cu 3 mai mult decât CFR Cluj şi cu 4 mai mult decât Rapid.

Rezultatele etapei a 16-a din Liga 1:

Dorinel Munteanu îşi bagă în şedinţă jucătorii după victoria cu UTA

Dorinel Munteanu nu poate fi fericit nici după victorii. Antrenorul gălăţenilor s-a declarat extrem de nemulţumit că echipa sa a primit două goluri.

Am ştiut că aveam un adversar dificil, dar cred că am făcut o primă repriză foarte bună. Am deschis rapid scorul, am pus presiune şi i-am făcut să greşească. Sunt puţin necăjit că am primit două goluri. Mai trebuie să lucrăm la psihic, nu ai cum să iei atât de uşor două goluri.

Ce dacă a avut posesie UTA, a avut în terenul lor, nu în al nostru. De ce vă miră? Eu v-am spus că jocul echipei creşte de la meci la meci. Muncesc zi de zi să ne îndeplinim obiectivul. Până în decembrie sper să câştigăm. Vă spun eu că obiectivul este playoff-ul, ei nu au voie să îl spună. Acesta este impus de mine. Agitaţia vreau să le-o transmit băieţilor. O să discut cu ei, nu e permis să iei două goluri. Chiar nu mi-a plăcut atitudinea celor care au intrat„, a spus Dorinel Munteanu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și