Închide meniul

Cum arată echipa etapei a doua din Liga 1! FCSB, Farul, CFR Cluj şi Rapid dau câte doi jucători. Cine a fost antrenorul etapei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2023, 11:01

Cum arată echipa etapei a doua din Liga 1! FCSB, Farul, CFR Cluj şi Rapid dau câte doi jucători. Cine a fost antrenorul etapei

Basarab Panduru, reproş pentru Florinel Coman

Profimediaimages

LPF a anunţat cum arată echipa etapei a doua din Liga 1. FCSB, Farul, CFR Cluj şi Rapid au câştigat meciurile lor şi dau câte doi jucători în cel mai bun 11. Cristiano Bergodi a fost desemnat antrenorul etapei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relu Stoian a făcut minuni între buturile nou-promovatei Oţelul, în deplasarea cu Universitatea Craiova. A avut parade de senzaţie în faţa lui Alex Mitriţă şi Andrei Ivan şi a prins echipa etapei. De la Rapid s-au remarcat fundaşii Cristian Săpunaru şi Christopher Braun, în timp ce Florinel Coman şi Darius Olaru au ieşit în evidenţă cu golurile marcate în derby-ul FCSB – Dinamo, scor 2-1.

Cum arată echipa etapei a doua din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. Iată cum arată echipa ideală a etapei a doua:

PORTAR

Relu Stoian (Oţelul Galați) – A făcut minuni în poarta gălăţenilor, intervenţiile sale asigurând Oţelului un punct.

Reclamă

FUNDAŞI

Seniko Doua (Petrolul Ploiești) – A făcut bine ambele faze de joc. Este un jucător de bază în sistemul gândit de Florin Pîrvu.

Cristian Săpunaru (FC Rapid 1923) – Liderul incontestabil al giuleştenilor din teren, şi-a condus echipa spre primul succes din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Larie (Farul Constanța) – Veteranul dobrogenilor a reuşit o triplă, prima din longeviva sa carieră în Superliga României.

Christopher Braun (FC Rapid 1923) – Utilizat de Bergodi pe postul de fundaş stânga, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

MIJLOCAŞI

Ionuţ Vînă (Farul Constanța) – Revenit sub comanda lui Hagi, a făcut cel mai bun meci din ultimii ani. A marcat un gol şi a scos un penalty.

Lovro Cvek (CFR 1907 Cluj) – A făcut un joc foarte bun la centrul terenului, zonă în care şi-a dominat adversarii.

Darius Olaru (FCSB) – Căpitanul roş-albaştrilor a dirijat excelent jocul echipei. A marcat golul care a făcut diferenţa la final.

ATACANŢI

Reclamă

Silviu Balaure (FC Hermannstadt) – A înscris de două ori, contribuind decisiv la succesul reuşit de sibieni la Iaşi.

Daniel Bîrligea (CFR 1907 Cluj) – Are un început perfect de campionat, cu gol marcat în ambele etape.

Florinel Coman (FCSB) – A înscris a doua rundă la rând, golul său fiind printre cele mai frumoase marcate în acest start de sezon.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923 – FOTO) – Giuleştenii s-au impus categoric în cel mai vechi duel dintre echipele active pe prima scenă, Universitatea Cluj – Rapid, jocul practicat dând speranţe pătimaşilor fani că pot atinge obiectivele stabilit„, se arată pe lpf.ro.

Cristiano Bergodi i-a luat locul lui Adi Mutu pe banca Rapidului, după ce „Briliantul” a acceptat oferta azerilor de la Neftchi Baku. Cu antrenorul italian pe bancă, Rapid nu a primit gol în meciurile cu Sepsi (0-0) şi U Cluj (3-0).

După primele două etape, CFR Cluj, Farul şi FCSB sunt echipele cu maximum de puncte. Rapid, Universitatea Craiova şi Sepsi au câte patru puncte. Dinamo, FC U Craiova 1948 şi Poli Iaşi nu au adunat niciun punct în startul sezonului.

Cristiano Bergodi, după U Cluj – Rapid 0-3: „Nu vreau să fiu arogant!”

Cristiano Bergodi a fost extrem de fericit după U Cluj – Rapid 0-3. Italianul a obţinut prima victorie după revenirea pe banca Rapidului. Marko Dugandzic, autogolul lui Vătăjelu şi reuşita lui Papeau au stabilit scorul final în meciul cu Universitatea Cluj.

Cristiano Bergodi a fost mulţumit de prestaţie echipei sale. De asemenea, Bergodi a spus că ar mai avea nevoie de un atacant, pentru a-i face concurenţă lui Dugandzic.

Era un meci dificil, dar normal că sunt mulţumit de scor. A fost o surpriză, fără să fiu arogant, că am avut atâtea ocazii. Am avut ocazii şi la începutul meciului şi în a doua repriză la fel. Băieţii au făcut un joc consistent şi mi-au plăcut foarte mult. Şi vreau să îi felicit. A fost un teren greu. Mă bucur că au fost bine şi din punct de vedere fizic. Această presiune pe care am făcut-o sus ne-a mulţumit.

Sunt mulţumit de jucătorii care au venit. Se pare că şi sistemul de joc e bun. Echipa e receptivă şi îmi place. Erau foarte importante aceste 3 puncte. Mi-era frică de U Cluj, că era o echipă cu jucători cu experienţă. Nici de titlu nu putem vorbi, nici de alt obiectiv nu se poate vorbi acum. Se ştie că se doreşte, există presiune şi pasiune şi din partea suporterilor, dar şi a mea.

Am venit cu inima deschisă la Rapid şi îmi place să lucrez aici. Nu am luat gol în două meciuri şi este un început de sezon bunicel. De fundaşi, eu sunt mulţumit. Problema e că nu am avem dublură pentru Marko Dugandzic, care a făcut un meci bun„, a spus Cristiano Bergodi la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și