Închide meniul

Mihai Stoica a dat verdictul pentru lupta la titlu: „CFR Cluj e principala favorită! Dacă nu batem Farul de două ori, pretenţiile noastre nu sunt justificate!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2023, 10:10

Mihai Stoica a dat verdictul pentru lupta la titlu: „CFR Cluj e principala favorită! Dacă nu batem Farul de două ori, pretenţiile noastre nu sunt justificate!

Mihai Stoica a dat verdictul pentru lupta la titlu

Captură AntenaSport

Mihai Stoica a dat verdictul pentru lupta la titlu. FCSB a terminat sezonul regular pe locul 3, după Farul lui Gică Hagi şi CFR Cluj. Chiar dacă Farul a terminat pe primul loc, Mihai Stoica e de părere că tot CFR Cluj are prima şansă la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că FCSB trebuie să câştige ambele meciuri cu Farul pentru a putea emite pretenţii la titlu. Mihai Stoica a mai spus că, în cazul în care FC U Craiova se va califica în playoff, atunci va fi greu fără Andrea Compagno. Dacă îl va folosi în meciurile cu FC U Craiova pe atacantul italian, Gigi Becali ar trebui să îi plătească 100.000 de euro lui Adrian Mititelu, pentru fiecare apariţie.

Mihai Stoica a dat verdictul pentru lupta la titlu

„Cred că e ok programul, e important meciul de la Cluj. Eu cred că CFR e în continuare favorita principală la titlu. Dacă nu suntem în stare să batem Farul de două ori, pretențiile noastre nu sunt justificate.

E foarte complicat să jucăm fără Andrea Compagno. Să jucăm împotriva lui Adrian Mititelu, e un handicap pentru noi. Mi-aș fi dorit ca echipa lui Adrian Mititelu să se califice în play-off.

Tot timpul am zis și nu mint, mie îmi place Sepsi, îmi plac oamenii de-acolo. Sunt convins că și Sepsi dacă ar câștiga meciul de joi, va juca toate meciurile la 100%.

Reclamă

Am crezut că CFR va câștiga sezonul, dar am crezut că programul pe care îl are Farul, îi va pune probleme. Eu am speranțe pentru că jucăm cel mai bun fotbal din ultimii ani. Noi cu Pintilii am jucat mereu bine. Nici măcar la Arad, pe extravilanul ăla, nu am jucat prost„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Marele avantaj al celor de la Farul în lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB

Marele avantaj al celor de la Farul Constanţa în lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB, principalele contracandidate la titlu. Echipa lui Gică Hagi începe cursa finală pentru campionat de pe primul loc. Farul Constanţa este singura echipă din primele 3 care nu a beneficiat de rotunjirea punctelor. Farul a încheiat sezonul regular cu 64 de puncte şi va intra în playoff cu 32 de puncte.

CFR Cluj va intra tot cu 32 de puncte în playoff, dar a beneficiat de rotunjire. La fel se întâmplă şi cu FCSB, a treia clasată la intrarea în playoff. FCSB a adunat 57 de puncte în sezonul regular şi va avea la startul playoff-ului 29 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova şi Rapid nu au beneficiat de rotunjire. Oltenii lui Eugen Neagoe au 27 de puncte la intrarea în playoff, în timp ce Rapidul lui Adrian Mutu are 26 de puncte.

Ultimul loc în playoff se va decide după partida dintre Sepsi şi FC U Craiova. Sepsi poate intra cu un maximum de 21 de puncte în playoff (fără rotunjire), în timp ce echipa lui Adrian Mititelu ar putea avea 22 de puncte (ar beneficia de rotunjire).

Cum arată clasamentul la intrarea în playoff

1. Farul – 32 de puncte

2. CFR Cluj – 32 de puncte (cu rotunjire)

3. FCSB – 29 de puncte (cu rotunjire)

4.Universitatea Craiova – 27 de puncte

5. Rapid – 26 de puncte

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și