Închide meniul

Cum arată TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1, după actualizarea cotelor de piaţă! FCSB domină copios clasamentul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2024, 13:05

Cum arată TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1, după actualizarea cotelor de piaţă! FCSB domină copios clasamentul

TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1

Darius Olaru, Florinel Coman şi Alex Mitriţă sunt pe podium / Colaj Profimediaimages

S-a stabilit cum arată TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1, după actualizarea cotelor de piaţă. Specialiştii de la Transfermarkt au au făcut modificări importante. Starul FCSB-ului, Florinel Coman, este într-o creştere spectaculoasă. A ajuns să fie cotat la 6 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai valoros jucător din campionatul României rămâne, potrivit sursei citate anterior, Darius Olaru. Căpitanul roş-albaştrilor are o cotă de piaţă de 6.5 milioane de euro.

Cum arată TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Liga 1

Octavian Popescu este singurul jucător din TOP 10 a cărui cotă este în scădere. Tânărul jucător de la FCSB a ajuns să valoreze 3 milioane de euro, cu 400.000 mai puţin decât la actualizarea din luna decembrie.

De altfel, FCSB are nu mai puţin de cinci reprezentanţi în TOP 10. Pe podiumul anunţat de transfermarkt.com a urcat Alexandru Mitriţă, a cărui valoare de piaţă a crescut de la 2.8 milioane de euro la 3.2 milioane de euro. Un salt important a făcut şi cota golgheterului de la Rapid, Albion Rrahmani. Kosovarul a ajuns să valoreze 2.3 milioane de euro, de la 1.4 milioane de euro.

1. Darius Olaru (26 de ani, FCSB) – 6.5 milioane de euro
2. Florinel Coman (25 de ani, FCSB) – 6 milioane de euro
3. Alexandru Mitriţă (29 de ani, Universitatea Craiova) – 3.2 milioane de euro
4. Cristian Manea (26 de ani, CFR Cluj) – 3.2 milioane de euro
5. Octavian Popescu (21 de ani, FCSB) – 3 milioane de euro
6. Ştefan Târnovanu (23 de ani, FCSB) – 2.8 milioane de euro
7. Tudor Băluţă (24 de ani, Farul) – 2.6 milioane de euro
8. Vladimir Screciu (24 de ani, Universitatea Craiova) – 2.4 milioane de euro
9. Adrian Şut (24 de ani, FCSB) – 2.3 milioane de euro
10. Albion Rrahmani (23 de ani, Rapid) – 2.3 milioane de euro

Reclamă

Florinel Coman, Darius Olaru şi Albion Rrahmani sunt la egalitate în topul golgheterilor Ligii 1. Toţi au marcat câte 14 goluri în această ediţie de campionat.

Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1

Albion Rrahmani este aproape de transferul carierei şi poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1. Dan Şucu are şansa de a da un adevărat „tun” pe piaţa transferurilor şi să asigure bugetul echipei pentru sezonul viitor.

Transferat cu 600.000 de euro de la Ballkani, atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani a înscris pe bandă rulantă în tricoul Rapidului. Are 14 goluri şi 3 pase decisive în 16 apariţii din campionatul României.

Reclamă 4 / 0/3

A început deja licitaţia pentru noul star al giuleştenilor. Benfica şi Aston Villa şi-au manifestat interesul să îl transfere pe Rrahmani şi sunt gata să achite o sumă importantă.

Potrivit iamsport.ro, Dan Şucu şi-ar dori să primească 8 milioane de euro, dar preţul ar putea creşte considerabil. Echipa aflată pe locul 4 în Premire League este dispusă să achite chiar şi 11 milioane de euro, pentru a câştiga „lupta” cu Benfica. Aston Villa ar urma să îşi vândă cel mai bun marcator, Ollie Watkins, la Arsenal. Cota atacantului de 28 de ani este de 65 de milioane de euro.

Dacă va fi vândut cu 11 milioane de euro, Albion Rrahmani ar deveni cel mai scump jucător transferat din Premier League, la egalitate cu Dennis Man.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și