Închide meniul
Foto

Cum au protestat fanii Rapidului, la duelul cu Farul! Gestul făcut de Cristi Săpunaru şi ceilalţi jucători

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 20:44

Reclamă
Cum au protestat fanii Rapidului, la duelul cu Farul! Gestul făcut de Cristi Săpunaru şi ceilalţi jucători

Cum au protestat fanii Rapidului, la duelul cu Farul

Fanii Rapidului şi Cristi Săpunaru/ Colaj Hepta, AntenaSport

Fanii Rapidului au protestat la duelul cu Farul, după scandalul de amploare din ultimele două zile. Cristi Săpunaru le-a adus un banner suporterilor, cu un mesaj special pentru liderul galeriei rapidiste, Liviu Ungurean, care a fost reţinut pentru 30 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a primit vizita celor de la Farul, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Formaţia de sub Grant ţinteşte victoria pentru a rămâne aproape de liderul FCSB. Duelul din Giuleşti este în format live text, pe AS.ro.

Cum au protestat fanii Rapidului, la duelul cu Farul

Fanii Rapidului au afişat un banner cu un mesaj scurt: „Ultraşi liberi”. De asemenea, înainte de fluierul de start, şi jucătorii au afişat un banner, pe care ulterior Cristi Săpunaru l-a dus fanilor din galerie. „Bocciu, liber”, a fost mesajul de pe acest banner.

Totodată, ultraşii din galeria Rapidului nu au afişat steaguri sau fulare, în peluză, dat fiind scandalul din această perioadă. Fanii au stat foarte liniştiţi, doar în startul partidei scandând întreaga arenă: „Libertate pentru suporteri”.

Mai mulţi suporteri ai giuleştenilor, printre care şi liderul de galerie, Liviu Ungurean, nu au fost prezenţi la meci, dat fiind faptul că au fost reţinuţi, în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.. Daniel Niculae a fost şi el audiat în acelaşi dosar din care face parte şi liderul galeriei rapidiste. Preşedintele giuleştenilor va fi cercetat în stare de libertate.

Reclamă

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a fost însă arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind considerat „capul grupului infracţional organizat”. De asemenea, şi alţi doi suporteri au rămas după gratii, în urma audierilor.

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Liviu Ungurean a fost „săltat” joi de mascaţi şi a fost audiat timp de mai multe ore. Astăzi a aflat că va rămâne în arest pentru 30 de zile.

”În continuarea comunicatului de presă din data de 14 martie 2024, precum și ca urmare a interesului public manifestat, Parchetul de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele.

Reclamă 4 / 0/3

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală față de 16 inculpați, persoane fizice, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 alin. (1) și (3) Cod penal, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explosive, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzută de art. 342 alin. (1) Cod penal și distrugere, prevăzută de art. 253 alin. (4) Cod penal.

Față de 12 inculpați procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar față de 3 inculpați s-a propus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile de către judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale, dispunerea sau propunerea de luare a unor măsuri preventive sunt etape în cadrul procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și