Închide meniul

Cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul: „Încă nu a ajuns la apogeu! Va aduce un plus”

Alexandru Ivan Publicat: 14 ianuarie 2023, 8:58

Cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul: „Încă nu a ajuns la apogeu! Va aduce un plus

Deian Sorescu

Deian Sorescu, într-un meci pentru naționala României / Profimediaimages

  • Cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul

Nana Falemi a explicat cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul. Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor e convins că fotbalistul de 25 de ani e o achiziție reușită pentru vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Falemi crede că atât FCSB, cât și Deian Sorescu, vor avea de câștigat de pe urma transferului. A explicat că fotbalistul aduce un plus de valoare în primul „11”, în timp ce tupa lui Gigi Becali îl poate ajuta pe Sorescu să ajungă din nou la forma de vis, care l-a consacrat la Dinamo.

Cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul

„E un fotbalist care mi-a plăcut de când juca pentru Dinamo – pentru atitudinea pozitivă în joc. Este genul de jucător cu multă energie, cu o dinamică foarte bună.

Reclamă

Deian Sorescu joacă mereu în față, pe poartă. Are 25 de ani și, părerea mea, este că încă nu a ajuns la apogeul carierei. Cred că la FCSB va arăta și mai bine având alături jucători mai valoroși.

Va aduce un plus de consistență în jocul de atac și mai multă siguranță pe faza de apărare, alături de Șut, Olaru, Cordea și Octavian Popescu. M-aș bucura să îl văd jucând pentru FCSB”, a spus Nana Falemi, conform sport.ro.

Reclamă

Motivul pentru care Deian Sorescu nu s-a adaptat la Rakow și a semnat cu FCSB

Giovanii Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Impresarul susține că jucătorul nu va avea probleme de a se adapta la noua formație, și va fi primit cu brațele deschise și de suporteri.

Totodată, Giovanni Becali susține că Sorescu nu s-a adaptat la Rakow, liderul din Polonia, din cauza unor probleme pe care le-a avut cu antrenorul. Concret, fotbalistul a fost nemulțumiți de faptul că evolua pe poziția de fundaș.

„Informaţia o ştiţi cu toţii. Nimic nou. 100%, jucătorul a semnat, no problem. Îi dorim să aiba succes. E împrumutat, cu opţiune de 3 ani, pe care FCSB o va face la finalul lunii mai. La sfârşitul sezonului când tragem linie dacp FCSB este multumită, vom vedea. Cred că cea mai importantă chestie e că a avut opţiunea asta. FCSB a făcut o achiziţie bună.

Reclamă 4 / 0/3

A avut problemă cu antrenorul, a început să îl bage fundaş, asta e…. E bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Fundaş dreapta şi stângă şi mijlocaş poate juca la FCSB. A avut o discuţie cu antrenorul, antrenorul a fost orgolios… Asta este! Probleme cu suporterii? Nu, nu, nu! Nu o să fie probleme”, a declarat Giovanni Becali, pentru orangesport.ro.

Emil Săndoi, sfat prețios pentru Deian Sorescu

Săndoi i-a transmis lui Sorescu să nu fie dezamăgit după experiența ratată de la Rakow. Selecționerul României U21 e convins că fotbalistul de 25 de ani poate prinde echipa națională de la FCSB.

„De Deian știam că e în discuții cu FCSB. Pentru el îmi doresc ce e mai bine, e important să joace pentru el. E în circuitul echipei naționale și îi urez baftă.

Deian nu trebuie să considere că e un pas înapoi transferul la FCSB. E adevărat, campionatul Poloniei este un campionat puternic, sunt echipe cu bugete foarte mari, de zeci de milioane. Până la urmă, se vede asta pe teren. Am văzut azi o echipă foarte puternică (n.r – Rakow).

Deian poate să joace la FCSB. Poate să joace și fundaș, și mijlocaș, are unde să-și facă loc. E un jucător cu potențial mare și e foarte important pentru el să rămână în circuitul echipei naționale”, a spus Emil Săndoi, prezent în Antalya, după amicalul Rakow – Qarabag.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”