Închide meniul

Cum se implică, de fapt, Gigi Becali la FCSB! Detalii din interiorul vestiarului: „Nu avea semnal bun!”

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 18:15

Reclamă
Cum se implică, de fapt, Gigi Becali la FCSB! Detalii din interiorul vestiarului: „Nu avea semnal bun!

Cum se implică, de fapt, Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Au fost oferite detalii despre cum se implică, de fapt, Gigi Becali la FCSB. Giedrius Arlauskis, fostul portar al roş-albaştrilor, a făcut dezvăluiri despre modul în care latifundiarul din Pipera intervine peste deciziile antrenorului vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis a evoluat timp de un sezon la FCSB, în perioada 2014-2015, reuşind să câştige alături de roş-albaştrii un titlu în Liga 1.

Cum se implică, de fapt, Gigi Becali la FCSB

Arlauskis a dezvăluit că în sezonul în care el a evoluat la FCSB, Gigi Becali nu a făcut niciodată echipa la FCSB. În acea perioadă, antrenorul roş-albaştrilor era Costel Gâlcă, iar fostul portar a dezvăluit despre acesta faptul că nu respecta indicaţiile patronului.

De asemenea, Arlauskis a mai dezvăluit că după perioada petrecută după gratii de Gigi Becali, FCSB nu a mai reuşit să cucerească titlul în Liga 1, deoarece patronul roş-albaştrilor nu mai era „în formă”.

„Niciodată (n.r. a făcut Gigi Becali echipa). Ce știu a fost la nu știu ce meci jucam acasă pe Arena Națională, perioada după ce a ieșit din pușcărie, am pierdut campionatul. A revenit antrenorul, nu era în formă.

Reclamă

Știu foarte bine, la un meci a sunat să bage pe Bourceanu cred, Gâlcă făcea invers. Orice spunea Gigi, făcea invers. Poate nu avea semnal bun, sunt povești interesante acolo, dar voi sunteți obișnuiți. Credeți că e un secret, măcar el spune?”, a declarat Giedrius Arlauskis, conform fanatik.ro.

Giedrius Arlauskis, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali

Giedrius Arlauskis a făcut dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali. Portarul a câştigat titlul cu FCSB în 2015 şi a explicat ce a făcut patronul roş-albaştrilor în vestiar. „A fost stand-up comedy”, a spus unul dintre cei mai de succes străini din istoria Ligii 1.

„Niciodată nu am vorbit cu Gigi Becali între patru ochi. Atât de simpatic omul şi nu am reuşit să stau de vorbă. Când mai vin jucători la Steaua, merg la Palat. Eu nu am fost.

Reclamă 4 / 0/3

N-am stat niciodată cu el. Când am câştigat titlul, am făcut show acolo cu Gigi. Chiar a venit şi la antrenament şi la şedinţe. Când a ieşit din puşcărie a venit direct la şedinţă.

Eram la hotel. A făcut spectacol. Dacă n-am râs… Nu ştiam dacă este şedinţa serioasă sau nu. Îi lua pe fiecare în parte: ‘Tu ce tragi şorţul?’. Pe fiecare îi lua. Eu abia aşteptam, că jucam foarte bine la Steaua.

Eram beton. Tot stăteam şi când să ajungă la mine a sărit peste. I-am zis: ‘Şi eu?’. Mi-a spus ‘Tu eşti maimuţa mea’. Era şi serios şi caterincă. Cu râsul lui inconfundabil”, a spus Arlauskis, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și