Închide meniul

Giedrius Arlauskis, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali: „Mi-a spus `tu eşti maimuţa mea`”

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2023, 11:37

Reclamă
Giedrius Arlauskis, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali: „Mi-a spus `tu eşti maimuţa mea`

Giedrius Arlauskis, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali

Giedrius Arlauskis, în timpul unui meci - Profimedia Images

Giedrius Arlauskis a făcut dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali. Portarul a câştigat titlul cu FCSB în 2015 şi a explicat ce a făcut patronul roş-albaştrilor în vestiar. „A fost stand-up comedy”, a spus unul dintre cei mai de succes străini din istoria Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Niciodată nu am vorbit cu Gigi Becali între patru ochi. Atât de simpatic omul şi nu am reuşit să stau de vorbă. Când mai vin jucători la Steaua, merg la Palat. Eu nu am fost.

Giedrius Arlauskis, dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali

N-am stat niciodată cu el. Când am câştigat titlul, am făcut show acolo cu Gigi. Chiar a venit şi la antrenament şi la şedinţe. Când a ieşit din puşcărie a venit direct la şedinţă.

Eram la hotel. A făcut spectacol. Dacă n-am râs… Nu ştiam dacă este şedinţa serioasă sau nu. Îi lua pe fiecare în parte: ‘Tu ce tragi şorţul?’. Pe fiecare îi lua. Eu abia aşteptam, că jucam foarte bine la Steaua.

Eram beton. Tot stăteam şi când să ajungă la mine a sărit peste. I-am zis: ‘Şi eu?’. Mi-a spus ‘Tu eşti maimuţa mea’. Era şi serios şi caterincă. Cu râsul lui inconfundabil.

Reclamă

Mă uitam la alţii dacă pot să râd sau nu. E ceartă sau nu? A fost cel mai bun stand-up comedy. A făcut spectacol cu jucătorii. A venit şi el după o pauză şi avea chef. Atunci nu a făcut echipa.

Niciodată. Ce ştiu, jucam pe Arena Naţională. Vorbim atunci când era să pierdem campionatul. Ştiu foarte bine, la un meci a sunat să îl bage pe Bourceanu, mi se pare. Iar Gâlcă, să nu facă, l-a băgat pe Stanciu. Orice zicea Gigi Becali, el făcea invers. Poate nu era semnal. Dar voi sunteţi obişnuiţi”, a spus Arlauskis, citat de fanatik.ro.

Giedrius Arlauskis s-a retras din fotbal

Giedrius Arlauskis s-a retras din fotbal. Portarul lituanian, în vârstă de 36 de ani, era liber de contract din luna februarie a acestui an, atunci când s-a despărţit de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Arlauskis a fost de 7 ori campion al României. El a cucerit un titlu cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB, iar celelalte 5 le-a luat cu CFR Cluj.

”De când m-am despărțit de Craiova, vreau să anunț în premieră că nu am mai vorbit cu nimeni, am decis că e gata cu fotbalul. M-am retras de atunci. Spun în premieră că m-am retras din fotbal, nu mai am benzină.

Nu mai semnez cu nimeni, am luat decizia când eram la Craiova. Aveam niște probleme de sănătate și acum au rămas, la umăr, la picioare, sunt avariat.

După 18 ani de carieră de profesionist, m-am avariat ca lumea. Eram la Craiova, nu știu exact meciul, eram în timpul meciului și echipa noastră era în atac, stăteam așa și mi-a venit în cap, ‘ce mai caut eu aici?’. Am simțit că nu mai am nicio plăcere.

Gândul venea deja, voiam să mă retrag după ce am plecat de la CFR, am și stat o perioadă lungă acasă, mă bătea gândul. Că vreau să stau cu familia, m-a convins Marian Copilu, era atunci la Craiova, să vin să ajut.

Am decis că hai să mai încerc, să vedem dacă mai pot. Când a plecat Marian de la Craiova mi s-a tăiat și mie, nu mai aveam nicio motivație, pe lângă problemele cu sănătatea, așa că am decis să mă retrag, de ce să mă mai chinui”, a mai spus Arla.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și