Închide meniul

Cum se implică Mihai Stoica în transferurile de la FCSB! Florin Vulturar a spus totul: „Are ochi buni la jucători!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 19:29

Cum se implică Mihai Stoica în transferurile de la FCSB! Florin Vulturar a spus totul: „Are ochi buni la jucători!

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimedia Images

S-a aflat cum se implică Mihai Stoica în transferurile de la FCSB. Florin Vulturar a spus totul despre rolul pe care managerul general al roş-albaştrilor îl are la club. Impresarul susţine că MM îşi dă verdictul final în privinţa unui jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar este un impresar care s-a ocupat, de-a lungul timpului, de multe transferuri de la FCSB. Acesta a dezvăluit că şi-a creat şi o firmă de scouting, însă când vine vorba de mutările de la trupa roş-albastră, îl consultă întotdeauna pe Mihai Stoica.

Cum se implică Mihai Stoica în transferurile de la FCSB

Florin Vulturar a dezvăluit că în momentul în care pune ochii pe un jucător, i-l prezintă şi lui Mihai Stoica. Impresarul susţine că managerul general de la FCSB are „ochi buni” la jucători, şi îşi dă verdictul în privinţa fotbaliştilor care reprezintă o soluţie pentru FCSB.

Florin Vulturar a fost trimis de către Gigi Becali în Africa de Sud, recent, în căutare de jucători străini care pot veni la FCSB. Vulturar a fost cel care l-a adus la FCSB şi pe Siyanbonga Ngezana, de care patronul echipei este foarte mulţumit.

„Mai avem atu și pe Meme Stoica. Are ochi buni de tot la jucători. Dacă îi vedem noi și îi mai vede o dată Meme sunt șanse mari să fie un jucător de valoare. Nu o să putem să aducem jucători pe care orice echipă din vest poate plăti 5 milioane.

Reclamă

Din 5, 6, 10 poate poți să împuști pe unul. Dacă dai de un jucător bun nu e simplu pentru că dai de impresari, dar dacă ajungi să aduci 2, 3, 4 jucători buni, atunci ieși în câștig”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Mihai Stoica are un nou favorit în Liga 1

Mihai Stoica anunţă că are un nou antrenor favorit în Liga 1. Oficialul FCSB-ului nu l-a lăudat pe Elias Charalambous, ci pe Dorinel Munteanu. MM este surprins de rezultatele obţinute de nou-promovata Oţelul.

FCSB este singura echipă care a reuşit să câştige împotriva Oţelului în această stagiune. Roş-albaştrii au avut viaţă grea la Galaţi, iar Mihai Stoica anunţă că Dorinel Munteanu merită să fie numit antrenorul lunii septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel este antrenorul lunii! Vezi că Dorinel nici nu lasă să vadă că e fericit? E identic Petrescu, îi ține pe toți în priză. E de departe surpriza campionatului, au dus-o bine cam multe etape.

Nu au făcut un meci prost în acest sezon, e incredibil. Nu se relaxează deloc și îi ține în priză pe jucători. Ok, au venit și străini, nu știam cine sunt, dar sub comanda lui Dorinel toți arată bine”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și