Închide meniul

Curiozitatea lui Gigi Becali, înainte de Farul – Sheriff: „Ar fi ca un etalon pentru ce se întâmplă în fotbalul românesc”

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2023, 12:01

Reclamă
Curiozitatea lui Gigi Becali, înainte de Farul – Sheriff: „Ar fi ca un etalon pentru ce se întâmplă în fotbalul românesc

Curiozitatea lui Gigi Becali, înainte de Farul - Sheriff Tiraspol

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB / ProfiMedia

Curiozitatea lui Gigi Becali, înainte de Farul – Sheriff Tiraspol. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre duelul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Farul Constanţa, campioana României, va începe campania europeană contra celor de la Sheriff Tiraspol, campionii din Republica Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a câştigat titlul în Liga 1 după o luptă cu FCSB care s-a dat până în penultima etapă, atunci când echipa de la malul mării a reuşit să câştige titlul după ce a întors rezultatul de la Ovidiu, când era condusă de FCSB cu 0-2 şi s-a impus cu 3-2.

Curiozitatea lui Gigi Becali, înainte de Farul – Sheriff Tiraspol: „Ar fi ca un etalon pentru ce se întâmplă în fotbalul românesc”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre dubla pe care o va disputa Farul Constanţa. Campioana României va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor contra celor de la Sheriff Tiraspol, campioana din Republica Moldova.

Becali este curios dacă elevii lui Gheorghe Hagi vor reuşi să treacă de formaţia din Tiraspol, fiind de părere că această dublă poate reprezenta un etalon pentru ce se întâmplă în fotbalul românesc:

„Știi ce sunt curios? Să vedem Hagi care, normal, e cel mai bun antrenor român… La ora asta nu poate să se compare cu nimeni. Să vedem ce joacă în Europa. Să vedem. Atât! Eu sunt curios dacă el, Gică, poate să facă față și în Europa.

Reclamă

Și înseamnă, atunci, că ducem lipsă de antrenori dacă Gică face față. Dacă nici Gică nu face față în Europa, înseamnă că noi nu avem fotbal.

Putem să avem și antrenori și… Înseamnă că nu avem noi jucători de valoare. Nu avem ambiție, bărbăție, să îi vezi să joace rapid, să aibă forță.

Are greu și cu ăia (n.r. Sheriff Tiraspol), și cu ăia (n.r. Maccabi Haifa, în cazul în care trece de Hamrun Spartans), că Sheriff Tiraspol am înțeles că are echipă bună.

Reclamă 4 / 0/3

Deci ți-am spus, sunt foarte curios ce face Gică acolo, că nu știu. Ar fi ca un etalon pentru ce se întâmplă în fotbalul românesc. N-avem jucători sau nu avem antrenori? Că antrenor Gică e deja”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Sheriff Tiraspol a învins Real Madrid pe Santiago Bernabeu

Sheriff Tiraspol a devenit în ultimii ani o echipă obişnuită cu prezenţele în grupele cupelor europene.

În sezonul 2021/22, Sheriff a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor, atunci când s-a impus în faţa lui Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, scor 2-1. Jasur Yakhshiboev şi Sebastien Thill, cei doi jucători care au înscris pe Bernabeu, nu mai evoluează în prezent la campioana din Republica Moldova.

În acest moment, lotul lui Sheriff Tiraspol este cotat la 13,3 milioane de euro pe transfermarkt.com. Cel mai bine cotat jucător este Rasheed Akanbi, nigerianul de 24 de ani, cu o cotă de 1,2 milioane de euro.

De partea cealaltă, lotul lui Farul este cotat la 21,2 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător al campioanei României este Tudor Băluţă, evaluat la 2,8 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și