Închide meniul
UPDATE

Cutremur în Liga 1! O echipă din primele 6 a fost depunctată cu 9 puncte. Reacţia clubului: „Nu ne batem joc!”

Publicat: 22 decembrie 2022, 22:03

Reclamă
Cutremur în Liga 1! O echipă din primele 6 a fost depunctată cu 9 puncte. Reacţia clubului: „Nu ne batem joc!

Hermannstadt a fost depunctată cu 9 puncte

Imagini din meciul pe care Hermannstadt l-a jucat cu FCSB | Hepta

Cutremur în Liga 1! O echipă din primele 6 a fost depunctată cu 9 puncte. Este vorba de Hermannstatd, cea care terminase anul pe locul 6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revelaţia sezonului în Liga 1, Hermannstadt, a fost depunctată cu 9 puncte din cauza unor datorii, scrie gsp.ro.

Cutremur în Liga 1! O echipă din primele 6 a fost depunctată cu 9 puncte

Deşi, după rezultatele obţinute pe teren, Hermannstadt a terminat pe locul 6, cu 33 de puncte, în urma depunctării, formaţia din Sibiu a ajuns pe locul 9, cu doar 24 de puncte. Informaţia e confirmată şi pe site-ul frf.ro, care a publicat clasamentul actualizat. Hermannstadt a emis şi un comunicat de presă prin care a anunţat că va merge la TAS.

„În cei 7 ani și jumătate de (scurtă) existență, s-au întâmplat atât de multe la clubul nostru încât foarte probabil cândva se va scrie o carte după care se va face un film. Iată că acum, în prag de sărbători, primim ,,cadou” în premieră o depunctare de 9 puncte. Fără îndoială, situația este una regretabilă, însă noi ne permitem să o catalogăm ca fiind una 100% nemeritată și injustă. Depunctarea ne-a fost dictată de către Administrația de Monitorizare Financiară a FRF, fără să se țină cont de noul plan de reorganizare A.F.C.Hermannstadt. Vă reamintim că acest nou plan a fost aprobat săptămâna trecută de către Tribunalul Sibiu și a intrat deja în aplicare.
Prin urmare, îi asigurăm pe toți suporterii FCH și pe iubitorii fotbalului sibian că vom lupta până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea! Este vorba despre munca staff-ului administrativ, staff-ului tehnic și mai ales a acestor fotbaliști minunați care ne-au făcut pe toți să fim atât de mândri! Sunt puncte muncite din greu, la care nu vom renunța sub nici o formă! Nu ne batem joc și nu vom permite nimănui să facă așa ceva!
Ştim că avem dreptate și este o chestiune de timp până când inclusiv Tribunalul de Arbitraj Sportiv (T.A.S.) din Lausanne, Elveția, ne va recunoaște acest fapt!
Așa că vom lupta pe toate căile juridice posibile! În astfel de momente dificile avem nevoie de înțelegerea, răbdarea și susținerea tuturor suporterilor noștri. Contează enorm!
Sibiul are fotbal!”, se arată în comunicatul remis de Hermannstadt.

FC Hermannstadt a învins-o pe CFR Cluj, în ultimul meci din an, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bejan, în al patrulea minut de prelungire al reprizei secunde.

Reclamă

Reportaj special cu Daniel Paraschiv! Golgheterul lui Hermannstadt visează la un transfer în Premier League

Reportaj special cu golgheterul lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv. Marcatorul de naţională de la Sibiu i-a scris deja lui Moş Crăciun şi i-a cerut cât mai multe meciuri pentru naţionala României. Aşa crede că poate să prindă un transfer în Premier League, acolo unde vrea să facă un atac irezistibil alături de idolul lui din naţionala Braziliei.

Revenirea pe arena din Sibiu le-a purtat noroc! Atacantul de naţională de la Hermannstadt, Paraschiv, a sărbătorit victoria cu liderul Farul la Târgul de Crăciun din Sibiu. Al doilea golgheter al Ligii 1, după Andrea Compagno, s-a abţinut de la dulciurile preferate şi de la vin fiert.

(Reporter: Ce ai mânca, dacă ai putea?) De toate, cred. Sunt destul de pofticios, dar trebuie să mă abţin„, a declarat Daniel Paraschiv în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Paraschiv s-a ferit şi de caruselul de la Târgul de Crăciun.

Acum am alte distracţii. Îmi plăcea schiul până la un moment dat. Îmi mai place să merg la Aqua Park-uri„, a mai spus vârful de 23 de ani.

Părinţii şi fratele lui Paraschiv sunt născuţi în Republica Moldova. Echipa de Champions League din Moldova, Sheriff Tiraspol, vrea să-l transfere în iarna asta. Jucătorul de la Hermannstadt are un alt vis.

Nu prea sună tentant, obiectivul meu principal este Premier League. (Reporter: Cu cine ai vrea să fii coleg?) Poate cu Gabriel Jesus de la Arsenal, în atac. Aş vrea să fac un parteneriat letal cu el„, a declarat Paraschiv.

Daniel Paraschiv a marcat 9 goluri în această ediţie de campionat şi este la egalitate cu Denis Alibec. Andrea Compagno a marcat de 13 ori.

Daniel Paraschiv, debut fabulos la naţionala României

Daniel Paraschiv a avut un debut fabulos la naţionala României. Atacantul de 23 de ani a făcut show imediat după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu, în amicalul Moldova – România.

Jucătorul lui Hermannstadt a fost una dintre marile surprize pregătite de selecţionerul reprezentativei noastre. A intrat în minutul 70 al meciului de la Chişinău, ultimul test al tricolorilor înaintea preliminariilor EURO 2024.

Reclamă

Paraschiv l-a înlocuit pe George Puşcaş şi a scos penalty la prima atingere. La 18 secunde după ce aşi-a făcut apariţia pe teren, tânărul jucător a fost faultat de un adversar şi a scos un penalty.

Tot el şi-a asumat răspunderea de a executa lovitura de la 11 metri. Daniel Paraschiv a executat fără greşeală şi a înscris la un minut după ce a debutat la prima reprezentativă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și