Închide meniul

Cyril Thereau, talismanul FCSB-ului în derby-ul cu Rapid: „Am venit cu noroc!”. Ce a spus francezul despre fosta sa echipă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 8:51

Cyril Thereau, talismanul FCSB-ului în derby-ul cu Rapid: „Am venit cu noroc!. Ce a spus francezul despre fosta sa echipă

Cyril Thereau a fost prezent la FCSB - Rapid

Cyril Thereau a vorbit după FCSB - Rapid 3-1

Cyril Thereau a fost talismanul FCSB-ului în derby-ul cu Rapid, câștigat de roș-albaștri cu 3-1. Fostul atacant al vicecampioanei României a fost invitat de lux pe Arena Națională și a fost impresionat de atmosfera din tribune. Thereau consideră că FCSB nu va avea emoții pentru calificarea în play-off, mai ales dacă va câștiga cel două meciuri restante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul vârf al FCSB-ului din sezonul 2006/2007 a spus că nu știa că Adrian Mutu este antrenor la Rapid.

Cyril Thereau, talismanul FCSB-ului în derby-ul cu Rapid: „Am venit cu noroc!”

„A fost frumos. E al doilea meci pe care îl văd pe acest stadion. Atmosfera era mai frumoasă în Ghencea, când eram acolo. A fost frumos. MM mi-a spus că echipa este într-un moment rău, dar au câștigat, deci este bine. I-am spus că am vent cu noroc.

I-am văzut când au jucat cu Anderlecht. Nu am văzut meciul, dar m-am văzut cu băieții după meci și le-am spus că o să vin cu noroc. Sunt bucuros că au câștigat azi.

Mai au două meciuri restante. Dacă le vor câștiga, pot intra în play-off. Cred că cel mai important este să găsească un nou antrenor și să câștige cele două meciuri. E important să nu mai piardă meciuri.

Reclamă

Pentru mine s-a terminat cu fotbalul. Am 39 de ani, mi-am încheiat cariera acum doi ani. Pentru mine, s-a terminat cu fotbalul. Îmi place România. Când eram în Italia, mulți oameni mă opreau și vorbeam despre FCSB. Când pot, vin în București pentru că îmi place orașul și oamenii de aici.

Nu știam că Mutu este aici. Nu am apucat să joc cu el pentru că a fost înaintea mea la Fiorentina. Când eram acolo, el făcea licența de antrenor. Singura diferență la FCSB față de perioada în care am jucat aici e faptul că jumătate din echipă era la echipa națională. Cred că acum e puțin diferit. Și CFR are o echipă bună. Am văzut că au făcut lucruri bune în Europa.

Mi-a explicat MM. Eu am jucat la Steaua, pentru echipa asta. Cred că sunt lucruri politice, nu știu ce s-a întâmplat”, a spus Cyril Thereau, după FCSB – Rapid 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cyril Thereau a jucat la formația roș-albastră în sezonul 2006/2007, reușind să marcheze 10 goluri în 25 de apariții.

Florin Răducioiu, complet fermecat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid

Florin Răducioiu a fost complet fermecat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid, scor 3-1. Fostul mare atacant al naționalei României a vorbit la superlativ despre Octavian Popescu, cel care a reușit un gol și un assist în derby-ul de pe Arena Națională.

Octavian Popescu a „spart gheața” împotriva Rapidului, bifând primul gol al sezonului. Florin Răducioiu a caracterizat prestația puștiului de 19 ani de la FCSB drept „strălucitoare”.

Fostul vârf de la AC Milan își dorește să vadă aceeași dorință de joc din partea „perlei” lui Gigi Becali și în următoarele meciuri.

„Octavian Popescu a fost cel mai bun de pe teren, a dat pasă de gol şi gol. A dat un gol cu şut din prima, a dat superb. Dar trebuie să aibă continuitate cu această evoluţie strălucitoare din această seară.

Rămâne să vedem dacă va evolua la fel în continuare, trebuie să joace la fel. A fost strălucitor, bravo lui”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Prima Sport.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și