Închide meniul

Octavian Popescu, primul gol al sezonului! Faza prin care FCSB a făcut-o K.O. pe Rapid

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2022, 22:41

Octavian Popescu, primul gol al sezonului! Faza prin care FCSB a făcut-o K.O. pe Rapid

Octavian Popescu, primul gol al sezonului!

Octavian Popescu, primul gol al sezonului / Hepta

Octavian Popescu a marcat primul gol al sezonului şi a dus scorul la 3-0, în FCSB – Rapid. Jucătorul de 19 ani şi-a trecut în cont şi un assist, la primul gol al meciului de pe Arena Naţională, înscris de Andrei Cordea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 57, FCSB a ieşit perfect pe contraatac şi Cordea i-a pasat perfect jucătorului cotat la 4 milioane de euro, care l-a învins pe Horaţiu Moldovan cu un şut perfect, direct în plasa laterală.

Octavian Popescu, primul gol al sezonului!

Câteva minute mai târziu, Octavian Popescu a fost înlocuit de David Miculescu. Imediat după gol, el a simţit nişte dureri şi Mihai Pintilii nu a vrut să rişte nimic.

Până la acest meci, Octavian Popescu nu avea în acest sezon decât două pase decisive în 26 de partide. Asta după ce în stagiunea precedentă, marcase 10 goluri şi oferise 4 assist-uri, în 38 de meciuri.

Octavian Popescu a fost monitorizat de Atletico Madrid

Octavian Popescu a fost monitorizat de Atletico Madrid. Anunţul a fost făcut de Adrian Ilie. Fostul atacant al Valenciei şi al naţionalei României a recunoscut că a fost sunat de oficiali ai granzilor din La Liga.

Reclamă

Tavi Popescu l-a dezamăgit însă pe Adrian Ilie. „Nu este într-o scădere de formă, cred că nu mai joacă fotbal în acest moment”, a fost mesajul vehement pe care i l-a transmis „Cobra”.

„A avut o perioadă foarte bună acum ceva timp, în care îi ieșeau cam toate lucrurile… Este însă genul puțin umflat de presă, iar toate lucrurile veneau de la sine. S-a dovedit după aceea că nu era chiar așa…

După părerea mea, nu este într-o scădere de formă, cred că nu mai joacă fotbal în acest moment. Ar trebui să discute cineva de la club cu el, pentru că talent se vede că are, dar trebuie să-l echilibreze cumva… Cu muncă și tactic…

Reclamă 4 / 0/3

Faci o fază în careu, o pierzi și nu faci defensiv nimic. L-am urmărit cu atenție la câteva meciuri, și la echipă națională atunci când a jucat, și nu este normal ca un fotbalist așa de tânăr să aibă o atitudine defensivă, mai ales că joacă în atac. Când primește mingea, face o preluare în lateral, nu în față cum ar fi normal, înseamnă că nu mai are încredere în el.

Și dacă în timpul meciului îi iese un dribling, începe să-l repete și pe al doilea, iar dacă nu i-a ieșit o ia de la capăt în aceeași linie. E din ce în ce mai mare lipsa de încredere. E o presiune mare din partea lui, nu din partea altcuiva. Dacă ai o presiune cu altcineva nu e benefic, înseamnă că nu poți să joci. Dacă în România ai probleme, ce faci la alt nivel?”, a declarat Adrian Ilie la fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și