Închide meniul

„Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă”

Alex Masgras Publicat: 2 mai 2024, 17:53

Reclamă
„Dacă faci iar tâmpenia asta… Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă

Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după "revoluţia" anunţată la Rapid: "Asta e ţurcă"

Dan Şucu şi Basarab Panduru / Capturi Antena Sport & Orange Sport

Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după ce patronul giuleştenilor a emis un comunicat prin care a anunţat o „revoluţie” la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discursul acţionarului majoritar a venit după înfrângerea celor de la Rapid cu Universitatea Craiova, de pe teren propriu, scor 1-2. Şucu a vorbit şi despre situaţia lui Bogdan Lobonţ şi a dezvăluit că îşi va îndrepta atenţia şi către partea sportivă, după ce a fost concentrat doar pe partea economică până acum.

„Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă”

Basarab Panduru a comentat comunicatul lui Dan Şucu şi fostul internaţional a subliniat faptul că patronul din Giuleşti nu şi-a asumat responsabilitatea pentru alegerile greşite pe care le-a luat. Acum, Panduru se aşteaptă ca Şucu să nu mai poată „arăta cu degetul spre nimeni”, dacă se va implica şi pe parte sportivă şi nu va avea rezultate:

„Ce am înţeles eu de aici, că el l-a pus pe Lobonţ, aşa am înţeles, că doar el nu e de vină, în rest toţi sunt de vină. Lobonţ nu poate face minuni, de ce? Că el l-a pus, că singurul căruia îi ia apărarea e Lobonţ, în rest toţi au fost făcuţi praf. De aici înţeleg că el l-a pus sau că a fost de acord.

Acum ce înţeleg din cea cu băieţii buni. De acum se implică peste tot, pune el oameni peste tot, iar singurul vinovat pentru ce se întâmplă o să fie el. Anul ăsta ai căutat şi ai găsit vinovaţi, dar de acum pui tu, te implici la partea sportivă şi de acum nu mai ai cum să arăţi cu degetul spre nimeni. O să zică apoi că nu a ales oamenii de care era nevoie.

Reclamă

Dacă faci iar tâmpenia asta şi îl aduci pe Dani Coman, iar la anul îl dai afară că nu a făcut nu ştiu ce… Nu, că asta e ţurcă. Preşedintele alege un antrenor, vine Măldărăşanu, dar cu ce greşeşte când îl aduce pe Măldărăşanu? Cu absolut nimic”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova

Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova. Giuleştenii au pierdut meciul de pe teren propriu în prelungiri, scor 1-2, şi au rămas singura echipă fără victorie din play-off.

„Păcat, să fii cu soția lângă tine în tribună și să fii amăgit… Aveau nevoie de lucruri pozitive, de un șoc, de un rezultat bun ca să iasă din starea în care se află.

Reclamă 4 / 0/3

Este un om care a băgat bani, care suferă pentru echipa lui, e familia lui, probabil că și eu m-aș fi manifestat la fel. Este un om echilibrat, nu este omul care să arunce cu noroi. Pentru mine este interesant cum are această capacitate de a ține lucrurile departe de ochii lumii. Trebuie să ai un echilibru extraordinar, vine dintr-o altă lume, este un om de business, a știut să facă bani, știe să evalueze lucrurile.

Eu nu cred că George Copos a băgat 7-8 milioane de euro în transferuri doar într-o perioadă de mercato„, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și