Închide meniul

„Dacă plătește cineva, plec!” Horațiu Moldovan, mesaj ferm despre plecarea de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 13:24

Reclamă
Dacă plătește cineva, plec!” Horațiu Moldovan, mesaj ferm despre plecarea de la Rapid

Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan

Horațiu Moldovan, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Horațiu Moldovan e gata de plecarea de la Rapid și a transmis un mesaj ferm. Portarul giuleștenilor a transmis clar că în cazul în care un club din străinătate îi va achita clauza de reziliere a contractului, va părăsi formație de sub Grant chiar în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan a avut evoluții solide în acest sezon, atât la Rapid, cât și în poarta echipei naționalei. Portarul a atras atenția celor de la Dinamo Zagreb, care se pregătesc să-l oferteze în iarnă.

Horațiu Moldovan, mesaj ferm despre plecarea de la Rapid

Horațiu Moldovan a dezvăluit că primește de întrebarea legată de o posibilă plecare de la Rapid. Acesta a transmis că nu ar spune nu unui transfer în străinătate, dacă va primi o ofertă bună în iarnă.

De asemenea, întrebat despre clauza de reziliere pe care o are în contractul său la Rapid, Horațiu Moldovan a refuzat să ofere un răspuns clar, însă a menționat că suma este în jur de 800.000 de euro.

„(n.r. – Rămâi la Rapid până în vară) Asta e o întrebare pe care am primit-o în ultimele două săptămâni foarte des, mai am patru meciuri la Rapid și apoi se va deschide perioada de transferuri.

Reclamă

Dacă cineva se va decide să plătească clauza, atunci mă pot gândi dacă fac pasul afară sau rămân în continuare la Rapid.

(n.r. – clauza de reziliere e de 800.000 de euro?) Asta nu e fair-play să vă spun față de clubul Rapid, dar e acolo, în zona asta”, a declarat Horațiu Moldovan, conform fanatik.ro.

De asemenea, Horațiu Moldovan a oferit declarații și despre EURO 2024. Portarul de la Rapid abia așteaptă turneul final din Germania, mărturisind că în cazul în care se va transfera de la Rapid, se va transfera doar dacă va fi sigur de poziția de titular de la viitoarea echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, clar, pentru asta am muncit, să ajung la Euro și dacă voi face pasul afară, asta va fi prima condiție, să plec cu prima șansă la echipa la care merg”, a mai spus Moldovan.

Portarul pe care Rapid îl dorește în locul lui Horațiu Moldovan

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan. În cazul în care portarul naţionalei va prinde un transfer de vis şi va pleca de la formaţia de sub Grant, giuleştenii au deja o variantă. Oficialii clubului vişiniu au pus ochii pe un goalkeeper din Liga 1, Ionuţ Gurău.

Conform prosport.ro, Rapid ia în calcul să-l transfere pe Ionuţ Gurău, portarul celor de la FCU Craiova, în vârstă de 24 de ani. Goalkeeper-ul de 1.98 înălţime nu este titular incontestabil la formaţia patronată de Adrian Mititelu, la formaţia din Bănie fiind utilizat între buturi şi Robert Popa.

Giuleştenii îl consideră pe Gurău potrivit pentru a-i lua locul lui Horaţiu Moldovan, în cazul în care acesta va da curs unei oferte în iarnă sau la finalul sezoului.

Ionuţ Gurău a bifat doar şase meciuri la FCU Craiova în acest sezon. În acest interval, portarul a încasat nouă goluri, în fiecare meci încasând cel puţin unul. Gurău a crescut la Academia lui Gică Hagi, şi a evoluat, de-a lungul carierei, la Farul, Gloria Buzău, Daco-Getica şi Unirea Slobozia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și