Închide meniul

Damjan Djokovic, dezamăgit după Petrolul – FCSB 2-2: „Dacă vrem să fim campioni trebuie să avem spirit tot meciul”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2023, 22:51

Reclamă
Damjan Djokovic, dezamăgit după Petrolul – FCSB 2-2: „Dacă vrem să fim campioni trebuie să avem spirit tot meciul

Damjan Djokovic, dezamăgit după Petrolul - FCSB 2-2

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB-ului / Profimedia Images

Damjan Djokovic a fost dezamăgit după Petrolul – FCSB 2-2. Mijlocaşul FCSB-ului, care a deschis scorul rapid, în minutul 2, le-a transmis un mesaj colegilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a spus că, pentru a fi campioni, jucătorii FCSB-ului trebuie să lupte din primul până în ultimul minut. FCSB a condus cu 2-0 cu Petrolul, dar a fost egalată. Golul decisiv a venit în minutele de prelungiri, atunci când Gicu Grozav a transformat o lovitură de la 11 metri.

Damjan Djokovic, dezamăgit după Petrolul – FCSB 2-2

Meciul durează 90-100 de minute. Asta e, da. Am intrat în jocul lor.

(n.r: despre bucuria de la gol) Nu i-am transmis nimănui vreun mesaj, a fost ceva improvizat.

Important e că nu am câştigat, asta e cea mai mare problemă. Nu e important cum ne bucurăm, important e să ai spirit tot meciul dacă vrei să fii campion.

Reclamă

Cred că fiecare jucător, când vine la FCSB, îşi asumă. Trebuie să joci cum trebuie când intri. Trebuie să rămâi motivat, când intri să faci treabă. Echipa merge bine, din păcate rezultatul de astăzi nu ne ajută.

Vine o săptămână frumoasă, în care putem să arătăm caracter şi personalitate, cu doi adversari foarte buni.

Dacă vrem ceva, trebuie să facem ceva”, a declarat Damjan Djokovic pentru digisport.ro după Petrolul – FCSB 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul – FCSB 2-2! „Lupii” au egalat dramatic din penalty! Grozav a marcat la ultima fază

Petrolul – FCSB 2-2 a fost în format live text, pe AS.ro. „Lupii” au egalat dramatic în prelungiri, din penalty! Ngezana l-a faultat pe Jair la ultima fază, iar Gicu Grozav a transformat lovitura de la punctul cu var.

FCSB a condus cu 2-0, după golurile lui Damjan Djokovic şi Alexandru Băluţă. În minutul 73, Jair a redus din diferenţă, cu un gol din lovitură liberă, iar Gicu Grozav le-a dat lovitura de graţie roş-albaştrilor în prelungiri, cu un gol marcat din penalty.

Petrolul: Zima – Doua, Meijers, Papp, Pedro – Dumitru, Seto, Jair – Hanca, Grozav, Răducan

Rezerve: Eșanu, Huja, Diomande, Radu, Jefferson, Rădulescu, Petrovic, Roman, Abuashvili

Antrenor: Florin Pîrvu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Șut, Djokovic , Olaru – Băluță, Rotariu, Octavian Popescu

Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Lixandru, Toma, Ganea

Reclamă

Antrenor: Elias Charalambous

Teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB!

Jucătorii lui Florin Pîrvu au avut parte de o surpriză înaintea antrenamentului de joi. Cu două zile înaimntea duelului de pe „Ilie Oană” cu FCSB, nouă jucători din lotul „lupilor galbeni” au fost testaţi antidoping.

Chiar dacă programul ploieştenilor a fost dat peste cap, antrenorul Florin Pîrvu a declarat că nu are o problemă cu acest lucru, jucătorii săi neavând nimic de ascuns. Antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti a şi glumit, spunând că jucătorii săi sunt „dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”:

„Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luați aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, știți, inaintea unui meci cu Steaua s-a intamplat… Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puțin, așa.

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Știți și dumneavostră ce se întâmplă în aceste teste doping.

Ceea ce vreau să se înțeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”, a declarat Florin Pîrvu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti şi FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și