Închide meniul

Damjan Djokovic, prezentat oficial de FCSB. Primele declarații ale mijlocașului croat

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2023, 8:53

Reclamă
Damjan Djokovic, prezentat oficial de FCSB. Primele declarații ale mijlocașului croat

Damjan Djokovic, prezentat oficial de FCSB

Damjan Djokovic, la primul interviu din postura de jucător al FCSB / Captură FCSB TV

Damjan Djokovic a fost prezentat oficial. Mijlocașul croat este noul jucător al celor de la FCSB. Fotbalistul trecut pe la CFR Cluj a devenit al doilea transfer oficializat de către vicecampioană, după Alexandru Băluță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract. Înainte de a reveni în România, acesta a fost legitimat la Al-Raed, echipă din Arabia Saudită, care este antrenată de Marius Șumudică. În sezonul trecut croatul a fost utilizat în 30 de partide.

Damjan Djokovic a fost prezentat oficial de FCSB. Mijlocașul a primit tricoul cu numărul 88

Damjan Djokovic s-a întors în Liga 1. Oficialii de la FCSB i-au oferit croatului tricoul cu numărul 88. Acesta s-a alăturat lotului condus de Elias Charalambous pentru cantonamentul din Țările de Jos. Prezentarea acestuia a fost făcută prin intermediul rețelelor de socializare.

„Bine ai venit, Damjan Djokovic!

FCSB a ajuns la un acord cu Damjan Djokovic, care va îmbrăca tricoul echipei noastre în sezonul 2023-2024.

Reclamă
Reclamă 4

Mijlocașul croat în vârstă de 33 de ani va purta numărul 88 și se va deplasa, alături de noii săi colegi, în cantonamentul din Țările de Jos, care va începe marți, 27 iunie.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a fost mesajul oficialilor de la FCSB, postat pe pagina de Facebook al clubului.

Mijlocașul a mai jucat în Liga 1 în perioadele 2013-2014 și 2017-2021. În ambele intervale acesta a fost legitimat la CFR Cluj. În cinci ani petrecuți alături de clubul din Gruia, croatul a câștigat 4 titluri de campion și o Supercupă a României.

Reclamă

Damjan Djokovic, primul interviu din postura de jucător al vicecampioanei

Damjan Djokovic a oferit primul interviu din postura de jucător al celor de la FCSB. Mijlocașul croat a vorbit despre așteptările pe care le are la formația „roș-albastră”, dar a dezvăluit și ce l-a făcut să semneze cu echipa patronată de Gigi Becali.

„(n.r. Ce înseamnă venirea la FCSB?) Reprezintă o provocare pentru mine și pentru club, după mulți ani fără trofee câștigate. E o provocare mare și sper că pe final de an ne vom bucura. Am experiență în România, am jucat aproape 5 ani. Cred că știu cum se câștigă meciurile și campionatele. Știu ce înseamnă să fii concentrat și determinat. Sper că experiența mea va ajuta echipa. Trebuie să ajungă unde trebuie, după atâția ani.

În viață sunt multe aspecte de care trebuie să țină cont un fotbalist. Și banii sunt importanți, dar norocul nostru ca fotbaliști este că suntem plătiți bine. După niște ani în care am tras de mine și m-am uitat mai mult la aspectul financiar, a venit timpul să retrăiesc sentimentul de luptă, să mă lupt pentru ceva. Am venit la un club care are nevoie de trofee, asta mă motivează mai mult decât banii, în momentul de față.

Pentru a fi motivat 100% trebuie să simți o ambiție și din partea clubului, dar și a colegilor și a suporterilor. În trecut am jucat împotriva FCSB, mereu a fost stadionul plin, o atmosferă grea pentru adversari. Și acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să semnez. Nu aștept nimic de la suporteri, ei pot avea așteptări de la mine,  le promit că nu îi voi dezamăgi”, a spus Djokovic, pentru FCSB TV.

Ce salariu va avea Damjan Djokovic la FCSB

Conform digisport.ro, Djokovic va câștiga la FCSB 20.000 de euro pe lună. Venit liber de contract, el va avea și o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei rămâne Florinel Coman, cu 30.000 de euro pe lună.

Situația croatului cotat la 300.000 de euro este identică cu cea a lui Alexandru Băluță, care tot 20.000 de euro va avea lunar în cont și tot o primă de instalare de 100.000 de euro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și