Închide meniul

Damjan Djokovic, prima reacție după ce a marcat un gol superb în CFR Cluj – FC Botoșani 3-0: „Mă bucur! Am revenit acasă!”

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 21:22

Reclamă
Damjan Djokovic, prima reacție după ce a marcat un gol superb în CFR Cluj – FC Botoșani 3-0: „Mă bucur! Am revenit acasă!

Damjan Djokovic, prima reacție după ce a marcat un gol superb în CFR Cluj - FC Botoșani 3-0

Profimedia

Damjan Djokovic a oferit prima reacție după ce a marcat un gol superb în CFR Cluj – FC Botoșani 3-0. Mijlocașul ardelenilor nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre CFR Cluj și FC Botoșani a contat pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Damjan Djokovic, prima reacție după ce a marcat un gol superb în CFR Cluj – FC Botoșani 3-0

După meci, Djokovic a spus că se bucură pentru că a revenit la CFR Cluj și că se gândește deja la returul cu Pafos, pe care l-a numit „meciul anului”.

”Mă bucur că am revenit acasă, să spunem. Mă bucur că am marcat golul. Acum avem meciul anului și trebuie să intrăm concentrați și să câștigăm.

A fost un start de joc cu 11 jucători care nu prea au jucat împreună, dar avem un stil de joc. E important că am luat trei puncte, cred că e și antrenorul fericit.

Reclamă
Reclamă

Mă bucur că am venit aici, cred că pe terenul ăsta m-am bucurat cel mai mult de fotbal. Mi-a fost și frică să dau în minge, că după o pauză lungă era să mă și accidentez”, a declarat Damjan Djokovic, la digisport.ro.

CFR Cluj – FC Botoşani 3-0

Echipa CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Botoşani, în etapa a şaptea din Liga 1.

În prima repriză  FC Botoşani a rezistat în Gruia, cu şansă, fără să primească gol, însă clujenii au rezolvat problema în minutul 52, când Mohammed Kamara a pasat şi Nkololo a deschis scorul.

Reclamă

Djokovic a majorat diferenţa pentru gazde, din lovitură liberă, în minutul 70, pentru ca Robert Filip să înscrie pentru 3-0 în minutul 87. CFR Cluj s-a impus la scor de forfait şi e pe locul 5 în Superligă, cu 10 puncte. FC Botoşani a bifat a patra înfrângere şi are 6 puncte, fiind pe locul 13.

CFR CLUJ: M. Popa – F. Iacob (Mogoş 46), Aly Abeid, Bolgado (Kresic 76), Simas Rocha – A. Fică, Djokovic (R. Filip 85), A. Păun (Artean 82) – Nkololo, L. Munteanu, M. Kamara (Korenica 85). ANTRENOR: Dan Petrescu

FC BOTOŞANI: Kukic – Matricardi, G. Miron (Francisco Junior 67), Şeroni – Ale Diez, Ed. Florescu (Chică-Roşă 67), Aldair Caputo (Mouaddib 75), Ţigănaşu – L. Fulop (Kaprof 54), E. Lopez, Bodişteanu (G. David 74). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: L. Munteanu 37 / A. Diez 30

Arbitri: Robert Avram – Romică Bîrdeş, Nicuşor Marin

Arbitri VAR: Istvan Kovacs – Ciprian Danşa

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19

LIVE VIDEOBraga – Moreirense se joacă ACUM în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

23:17

Controversă uriașă la golul anulat pentru FCSB, în meciul cu Hermannstadt. Reacție vehementă: „Nu a fost fault!”

22:55

VIDEOPAOK – Panetolikos 2-0. Victorie clară pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Panathinaikos – Levadiakos 1-0

22:50

LIVE TEXTHermannstadt – FCSB 1-0! Murgia a deschis scorul cu o execuţie din 6 metri. Golurile lui Ngezana și Balaure au fost anulate

22:41

Fază controversată în Hermannstadt – FCSB. Golul lui Balaure a fost anulat după intervenţia VAR

22:36

România, o nouă medalie de AUR la Campionatele Mondiale de Canotaj! Cozminciuc și Scripcariu, spectacol la dublu rame

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 4 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 5 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și