Închide meniul

Dan Alexa, supărat după FC Botoșani – FCSB 0-1: „E foarte greu să obții ceva”

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 23:53

Reclamă
Dan Alexa, supărat după FC Botoșani – FCSB 0-1: E foarte greu să obții ceva”

Dan Alexa şi-a dat demisia de la Botoşani

Dan Alexa, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Alexa, supărat după FC Botoșani – FCSB 0-1. Tehnicianul moldovenilor s-a arătat dezamăgit după eșecul din fața vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Botoșani și FCSB a contat pentru etapa a 12-a a Ligii 1. Duelul din Moldova a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Alexa, supărat după FC Botoșani – FCSB 0-1. Ce a spus despre conflictul cu arbitrul

Tehnicianul moldovenilor a vorbit despre duelul cu FCSB, din această seară, dar și despre conflictul pe care l-a avut la finalul partidei, cu arbitrul meciului. De asemenea, a analizat și situația echipei naționale și a menționat faptul că „tricolorii” au nevoie de calificarea la EURO.

„O repriză secundă bună spre foarte bună. Dar împotriva FCSB-ului, dacă nu dai gol, este foarte greu. E foarte greu să obții ceva, au o echipă cu jucători de mare calitate, Coman și Olaru au făcut diferența. Totuși am făcut un joc bun, am dominat. Dar sunt supărat pentru că o înfrângere este o înfrângere. Echipa are nevoie de puncte. Am luat gol de la o fază fixă, dar sunt supărat pentru că puteam mai mult, să dăm cel puțin un gol.

Am fost supărat pe o decizie a arbitrului, dar până la urmă nu cred că a influențat rezultatul. Asta este realitatea, arbitrajul a fost bun. Sunt supărat, sunt trist, repet, indiferent de adversar, o înfrângere e o înfrângere.

Reclamă

Nu cred că din cauza terenului ar fi jucat și mai bine, dar vreau să îi felicit, au jucători de mare calitate, jucători excepționali, care fac diferența. Ca sa contracarezi FCSB-ul trebuie să dai gol.

Nu știu ce va fi cu Israelul, le doresc multă baftă, fotbalul românesc are nevoie de o calificare la EURO, pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul nostru”, a spus Dan Alexa, potrivit digisport.ro.

Mihai Lixandru, fericit după primul gol în tricoul vicecampioanei

La finalul partidei cu FC Botoțani, Mihai Lixandru, jucător lăudat în ultima perioadă de Gigi Becali, a vorbit despre prestația „roș-albaștrilor”. Mijlocașul s-a declarat bucuros pentru golul marcat, dar nu a fost mulțumit de jocul echipei. De asemenea, a vorbit și despre echipa națională și crede că „tricolorii” lui Edi Iodrănescu se pot califica la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur foarte mult, aveam nevoie și eu de un gol. Totuși, cea mai importantă este victoria. Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte, chiar dacă nu am făcut cel mai bun joc. Un teren greu, o echipă incomodă, am intrat puțin în jocul lor, dar vom arăta un fotbal bun, așa cum v-am obișnuit.

S-a dorit foarte mult titlul la FCSB în fiecare an, e normal să ne pună o presiune pozitivă acest obiectiv. Eu zic că ușor-ușor formăm un grup bun. Îmi doresc ca națioanala să câștige ambele meciuri. Avem o echipă care se poate califica la EURO”, a Mihai Lixandru spus potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și