Închide meniul

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1: „Să nu ne îmbătăm cu apă rece!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 8:49

Reclamă
Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1: „Să nu ne îmbătăm cu apă rece!

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Dan Nistor , în tricoul Universității Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor a avut un mesaj categoric la finalul meciului Sepsi – Universitatea Craiova, scor 0-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Mijlocaşul de 34 de ani a evită să se gândească deja la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor a recunoscut că jocul oltenilor a fost sub aşteptări şi că echipa lui Mirel Rădoi a obţinut o victorie norocoasă. Giedrius Arlauskis a avut parade de senzaţie, iar gazdele au trimis şi de două ori în bară.

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1

Ne bucurăm foarte mult pentru aceste puncte, au fost destul de norocoase. Ne bucurăm că şi atunci când jucăm mai puţin bine câştigăm. Am avut o perioadă destul de grea, mă bucur că am revenit. Vreau să mulţumesc familiei şi lui Mister.

O serie destul de bună, dar nu trebuie să ne oprim aici. Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Mai avem foarte multe meciuri de disputat. Vrem mereu să câştigăm puncte.

N-am făcut un joc foarte bun, dar din fericire am câştigat. Cu Voluntari am jucat foarte bine şi am făcut egal. De acum înainte sperăm să urcăm în clasament„, a declarat Dan Nistor la finalul meciului.

Reclamă

Universitatea Craiova are o serie de trei victorii şi este pe locul 4 în Liga 1. S-a apropiat la un punct în spatele campioanei en-titre CFR Cluj şi mai are de recuperat două puncte faţă de Rapid. Pentru alb-albaştri urmează duelul de acasă cu Universitatea Cluj

Mirel Rădoi, prima reacţie după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1

Antrenorul oltenilor nu s-a ferit să îşi critice jucătorii la finalul confruntării de la Sfântu Gheorghe. A fost extrem de dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în ultimul sfert de oră.

O primă repriză bună din partea noastră, datorită posesiei. Nu am găsit spaţiile libere. În repriza a doua mult mai decişi au ieşit cei de la Sepsi, ne-au pus în dificultate. E o victorie care nu e meritată, trebuie să spun.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că băieţii şi echipa pot mult mai mult. Ne-am apărat mult prea jos şi la un moment dat a apărut o disperare care nu îşi are rostul. Nu jucam cu trofeul pe masă. Nu trebuie să fim noi cei disperaţi, să stăm cât mai sus.

La nivel de atitudine, de determinare, nu poate reproşa nimeni. Prima repriză m-a dezamăgit, am părut lipsiţi de curaj. Fanii pot să fie mulţumiţi, eu nu pot fi. Sincer, indiferent de rezultat. Trebuie să uităm ultimele 15 minute. Noi trebuia să acoperim mult mai bine poziţiile pe care le-am discutat. Nu înseamnă că dacă suntem în avantaj trebuie să facem pasul înapoi.

Mai avem multe lucruri de reglat, de rezolvat. Am întâlnit o echipă care ne-a pus probleme şi care merita măcar un gol. Mai sunt încă 42 de puncte în joc, se poate întâmpla orice. În afară de Farul, nimeni nu este sigură de prezenţa în play-off„, a declarat Mirel Rădoi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și