Închide meniul

Mirel Rădoi, discurs extrem de sincer după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1: „O victorie nemeritată! Nu trebuia să fim disperaţi”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 23:54

Mirel Rădoi, discurs extrem de sincer după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1: „O victorie nemeritată! Nu trebuia să fim disperaţi

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Universitatea Craiova

Sepsi – Universitatea Craiova 0-1. Trupa din Bănie a câştigat eroic meciul de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 16-a a Ligii 1. Bogdan Vătăjelu a înscris singurul gol în minutul 58, cu o execuţie de senzaţie. Mirel Rădoi a avut un discurs extrem de sincer la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a avut ocazii uriaşe de a marca, dar a ratat din toate poziţiile. Arlauskis a avut intervenţii incredibile în faţa lui Mario Rondon. Când mingea l-a depăşit pe portarul lui Rădoi, bara i-a salvat pe olteni. Aşa a fost şi în minutul 90+2.

Mirel Rădoi, prima reacţie după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1

O primă repriză bună din partea noastră, datorită posesiei. Nu am găsit spaţiile libere. În repriza a doua mult mai decişi au ieşit cei de la Sepsi, ne-au pus în dificultate. E o victorie care nu e meritată, trebuie să spun.

Eu cred că băieţii şi echipa pot mult mai mult. Ne-am apărat mult prea jos şi la un moment dat a apărut o disperare care nu îşi are rostul. Nu jucam cu trofeul pe masă. Nu trebuie să fim noi cei disperaţi, să stăm cât mai sus.

La nivel de atitudine, de determinare, nu poate reproşa nimeni. Prima repriză m-a dezamăgit, am părut lipsiţi de curaj. Fanii pot să fie mulţumiţi, eu nu pot fi. Sincer, indiferent de rezultat. Trebuie să uităm ultimele 15 minute. Noi trebuia să acoperim mult mai bine poziţiile pe care le-am discutat. Nu înseamnă că dacă suntem în avantaj trebuie să facem pasul înapoi.

Reclamă

Mai avem multe lucruri de reglat, de rezolvat. Am întâlnit o echipă care ne-a pus probleme şi care merita măcar un gol. Mai sunt încă 42 de puncte în joc, se poate întâmpla orice. În afară de Farul, nimeni nu este sigură de prezenţa în play-off„, a declarat Mirel Rădoi la digisport.ro.

Universitatea Craiova are o serie de trei victorii şi este pe locul 4 în Liga 1. S-a apropiat la un punct în spatele campioanei en-titre CFR Cluj şi mai are de recuperat două puncte faţă de Rapid. Pentru alb-albaştri urmează duelul de acasă cu Universitatea Cluj

Trupa lui Cristiano Bergodi a suferit cea de-a patra înfrângere la rând în Liga 1. De trei ani şi jumătate nu a mai avut Sepsi o serie atât de „neagră”, iar postul antrenorului italian este în pericol.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova, victorie in extremis la Sepsi Sf. Gheorghe

Universitatea Craiova a învins, în deplasare, formaţia Sepsi OSK, scor 1-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

Vătăjelu a înscris unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe. El a primit o pasă de la Baiaram şi a marcat cu un şut de la marginea careului, în minutul 58.

SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu (R. Varga 66), Ninaj, M. Tamas, A. Dumitrescu – Aganovic, J. Rodriguez – Rondon (Tudorie 81), C. Matei (Achahbar 72), M. Ştefănescu (Bărbuţ 81) – Safranko. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis – Papp, Mitrea, Screciu – Hanca Mateiu 56), Al. Creţu, Căpăţînă (Martic 71), Nistor (G. Cîmpanu 85), Vătăjelu – Rivaldinho (Markovic 84), Baiaram (Roguljic 71). ANTRENOR: Mirel Rădoi

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și