Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu a avut de ce să se plângă! Incredibil ce temperatură era la nivelul gazonului, la startul meciului FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 16:13

Dan Petrescu a avut de ce să se plângă! Incredibil ce temperatură era la nivelul gazonului, la startul meciului FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

FC U Craiova 1948 - CFR Cluj, în etapa a 2-a din Superliga

FC U Craiova 1948 - CFR Cluj, în etapa a 2-a din Superliga / Captură Orangesport

Dan Petrescu a avut de ce să se plângă înaintea meciului FC U Craiova 1948 – CFR Cluj, din etapa a 2-a din Superliga. Partida din Bănie a fost reprogramată astăzi, la ora 16:00, iar temperaturile resimțite se anunță imposibile pentru un meci de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza programului încărcat al CFR-ului din această perioadă, LPF a fost nevoită să mute astăzi partida cu oltenii. Inițial, meciul trebuia să se dispute ieri, la ora 20:30, dar cele duă partide ale ardelenilor din preliminariile Conference League, cu Inter Escaldes, au dat toate planurile peste cap.

Dan Petrescu a avut de ce să se plângă înaintea meciului FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Dan Petrescu a răbufnit înaintea duelului din Bănie, din cauza căldurii infernale resimțite la ora meciului cu FC U Craiova 1948.

Iar termometrul îi dă dreptate antrenorului campioanei. Potrivit informațiilor Antena Sport, la ora de start a partidei, la nivelul gazonului era o temperatură de 46 de grade Celsius. În tribune, situația se arăta și mai alarmantă, cu 50 de grade resimțite printre suporteri.

„Nu îmi doream să vină acest meci din mai multe motive – căldură, deplasare și probleme de lot. Trebuie să jucăm, dar sper să nu pățească nimeni nimic. Mie îmi e cam frică. Poate numai la Mondialul din 94 a mai fost căldura asta. După meci, doctorul ne cântărea și spunea că pierdem 4 kilograme pe meci”, spunea Dan Petrescu înaintea meciului din Bănie.

Reclamă

Fostul medic al naţionalei României, uluit de programările meciurilor din Superliga

Fostul medic al naţionalei României, Pompiliu Popescu, a lansat un atac dur la adresa LPF după ce a văzut programările meciurilor din Superliga. Duminică au fost stabilite două partide la temperaturi extrem de ridicate. Sepsi – FC Argeş s-a jucat de la ora 12:00, iar FC U Craiova 1948 – CFR Cluj a fost reprogramat la 16:00.

Pompiliu Popescu, cel care a fost 25 de ani medicul primei reprezentative, nu i-a menajat pe Justin Ştefan şi Gino Iorgulescu şi a transmis un avertisment teribil. El crede că vieţile jucătorilor care vor intra pe teren sunt puse în pericol.

Riscuri mari la programarea acestor partide de duminică. Cine să știe care sunt riscurile, Justin Ștefan și Gino Iorgulescu? Pe ei îi interesează doar banii, salariile lor mari, nu viața jucătorilor…

Reclamă 4 / 0/3

Fotbaliștii trebuie să se hidrateze bine, să aibă un meniu special, trebuie să bea minimum 3 litri pe un meci la 40 de grade așa cum sunt anunțate duminică. Dar dacă va muri cineva, Doamne Ferește, cine va fi de vină? Este inadmisibil ce se întâmplă”, a declarat Pompiliu Popescu pentru prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și