Închide meniul

Dan Petrescu a dezvăluit motivul pentru care nu a stat pe bancă la FCSB – CFR Cluj. „Nici nu mai știu ce am declarat!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2022, 23:03

Reclamă
Dan Petrescu a dezvăluit motivul pentru care nu a stat pe bancă la FCSB – CFR Cluj. „Nici nu mai știu ce am declarat!

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu a rupt tăcerea după ce a lipsit de pe bancă la FCSB – CFR Cluj 3-1, ultimul meci al sezonului pentru campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu susține că, din cauza nopților în care a petrecut după ce CFR Cluj a câștigat titlul, corpul i-a cedat și s-a îmbolnăvit.

Dan Petrescu, după ce a lipsit de la FCSB – CFR Cluj

„Dacă eram sănătos, mergeam la meci. Dacă nu am fost sănătos, nu eram la meci. Normal că nu îmi place să pierd, dar nefiind nici la meci parcă nu a fost aşa dureroasă înfrângerea. Majoritatea jucătorilor au plecat mai repede în vacanţă. Nu ştiu dacă am suferit ca la alte meciuri. Eu nu am fost la meci, nu am făcut nicio schimbare. Antrenorii de acolo au decis totul.

În momentul când am câştigat meciul cu Craiova nu mai ştiu ce a fost. Au fost momente… ia puneţi-vă în locul meu să vedeţi ce presiune a fost de vreo 2 luni încoace. Vă jur că nu mai ştiu ce am declarat. Am fost aşa de bucuros că trei zile am dansat. Eu care nu beau şi nu dansez asta am făcut 3 zile. De asta am şi răcit. Nu mai vreau să fac „antrenamentul” ăsta pentru că e greu”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

CFR Cluj era deja campioană înainte de meciul cu FCSB. Ardelenii au venit cu mai multe rezerve la Buzău.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua

Antrenorul lui CFR Cluj neagă că, la petrecerea în care a sărbătorit câştigarea titlului, ar fi folosit cuvinte obscene la adresa roş-albaştrilor.

Am auzit şi eu de această problemă (n.r. dacă ar fi înjurat Steaua). Eu nu înţeleg ce trebuia să facem la o petrecere privată… să intonăm imnul României, să recităm poezii? Eu nu pot să cânt nimic de Steaua, pentru că acolo am jucat. Nici când eram la Rapid şi mă rugau să cânt, eu nu am cântat. Eu nu pot, am făcut istorie, am jucat finală de Champions League. Am crescut acolo, am fost golgheterul României la Steaua. Eu pot să uit asta?

Eu pe toate stadioanele din minutul 1 şi minutul 90 aş da orice să fiţi în locul meu şi să vedeţi ce înjurături îmi iau non-stop! De ce e înjurat Dan Petrescu pe toate stadioanele? Eu în momentul în care ajung pe Arena Naţională, 20 de oameni mi-au luat familia, nevestele, copiii… iar la Craiova mă înjură tot stadionul. Eu mi-am dat viaţa pentru ţară, am făcut istorie şi toată lumea mă înjură. De ce sunt antipatic, că câştig?!„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, înjurat de ultraşii roş-albaştrilor

Dan Petrescu a fost înjurat de ultraşii FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Galeria roş-albaştrilor l-a „taxat” pe antrenorul campioanei României, care a scandat împotriva echipei lui Gigi Becali la petrecerea de titlu.

Petrescu a intrat într-un adevărat război cu galeria FCSB, după ce ar fi înjurat vicecampioana României. Ultraşii i-au dat replica „Bursucului” înaintea derby-ului cu CFR Cluj de la Buzău.

Înaintea derby-ului de la Buzău, galeria FCSB a scandat mai multe trivialităţi. Antrenorul campioanei României nu a fost prezent la meci. Acesta a anunţat că este răcit şi că are parte de o vacanță binemeritată, după ce a adus un nou titlu de campioană în Gruia.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

9:03

Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

8:48

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!”. Florinel Coman este istorie

8:33

Dialog spumos între Andrei Vlad și Tavi Popescu, după ce FCSB a cucerit Supercupa: „Bravo, tată, ai mai păcălit un an!”

23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și