Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Eu sunt nimeni?! Am scos românii în stradă! Sunt înjurat non-stop! E zero respectul pentru o legendă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 23:52

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Eu sunt nimeni?! Am scos românii în stradă! Sunt înjurat non-stop! E zero respectul pentru o legendă!

Dan Petrescu, criză de nervi după CFR Cluj - Farul 1-2

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – U Cluj 4-0. Antrenorul campioanei a explicat de ce a arătat 4 degete la finalul derby-ului cu Universitatea Cluj. Petrescu a spus că este înjurat non-stop la Cluj, deşi a făcut istorie pentru gruparea din Gruia, dar şi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a avut un discurs furios după derby-ul câştigat în faţa rivalei din Cluj şi a spus că nu este respectat. Dan Petrescu ar fi vrut ca meciul să se oprească puţin pentru a-i avertiza pe fanii care îl înjurau.

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – U Cluj 4-0

„La cât sunt de înjurat pot să fac și eu ceva, la câte m…primesc, măcar patru degete să arăt și eu. Atât îmi permit și eu, dacă zic ceva sunt certat, peste tot primesc m…peste tot! L-am întrebat pe al patrulea arbitru: ‘băi, dar xenofobie, rasism, nu mai e nimic aici?’ Mă înjură toți peste tot. Măcar patru, am arătat măcar patru, fanilor mei, să înțeleagă și ei, măcar atât, am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă. Aici, să fiu înjurat așa, vi se pare normal?

Așa trebuie întrerupt meciul și la mine, când mă înjură. Și la Cristina Neagu s-a plâns, eu sunt înjurat de 6 ani aici non-stop peste tot, dacă m-aș fi plâns ce aș fi fost? Mie tot stadionul, nu doar 30 de spectatori, cât s-au luat de ea. Normal, să întrerupă și să oprească, eu sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate. Și să mă înjure toți așa. Unde e respectul pentru o legendă? Unde? Zero! În România e zero! Asta este realitatea, dacă vă place sau nu, vin la mine acasă și mă înjură tot stadionul, doar nu ai mei, vorbesc de ăia de unde erau, nu galeria lui CFR. 

Mie îmi place să se joace pe teren, dar măcar să dea avertizare. Ce am făcut eu pentru România ei nu au făcut, restul e istorie, e vrăjeală”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Reclamă

Dan Petrescu, după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Scorul a fost prea mic!”

Dan Petrescu a vorbit şi despre programul încărcat pe care echipa sa l-a avut în acest sezon şi şi-a manifestat încă o dată nemulţumirea cu privire la înjumătăţirea punctelor.

A fost greu, un an greu. 51 de meciuri înainte de meciuri înainte de playoff. Şi vom mai juca cel puţin 11: 10 în playoff şi cel puţin un meci în Cupa României.

Nu înţeleg de ce în Liga 2 se poate să se intre cu toate punctele şi la noi nu. Playoff e playoff, dar lasă-ne punctele. Cred că în viitor aşa trebuie să se procedeze. Nu uitaţi că U Cluj, în ultima etapă, trebuia să bată 5-0 pe Farul, care e pe primul loc. Am marcat cele mai multe goluri din campionat cu un antrenor ca mine, defensiv. Sper să jucăm duminică, să avem un ciclu săptămânal„, a mai spus Dan Petrescu, la digisport.ro, după CFR Cluj – U Cluj 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0

Fundașul campioanei României a înscris golul de 3-0, pentru CFR Cluj, în minutul 42. În urma acestui meci, CFR Cluj termină campionatul regular pe locul 2, cu 63 de puncte obținute.

CFR Cluj susține că, după golul marcat în fața celor de la U Cluj, antrenorul Dan Petrescu i-a transmis că această reușită este doar un bonus.

„Suntem bucuroși. Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor. Dacă vom avea aceeași atitudine la următoarele meciuri, va fi greu de tot pentru toți.

Mergem în play-off cum am mers și pâna acum. Noi, în play-off, mereu am fost mult mai pragmatici. Vă spun sincer că toate campionatele, pe care le-am câștigat, au fost foarte complicate.

Important este să-mi ajut echipa, să stau bine defensiv. «Mister» este foarte exigent, pe el îl interesează partea defensivă. A zis că, pentru mine, asta (n.r. golul marcat) este un bonus”, a spus și Cristi Manea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și