Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1: „A fost Popa 2 – CFR 1. Ca pe vremea Scorniceştiului”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2022, 23:38

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1: „A fost Popa 2 – CFR 1. Ca pe vremea Scorniceştiului

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid - CFR Cluj 2-1

Dan Petrescu şi Adi Mutu, înainte de Rapid - CFR 2-1 / Hepta

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1. „Bursucul” l-a acuzat pe arbitrul meciului, Cătălin Popa, că a influenţat rezultatul derby-ului, după cele două penalty-uri acordate eronat gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a pierdut meciul cu Rapid, cu 1-2, şi a rămas la patru puncte în spatele giuleştenilor, după primele 16 etape disputate în acest sezon. Meciul a fost decis de un penalty controversat acordat de Cătălin Popa, la care tehnologia VAR nu a avut reacţie.

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1

„Eu zic că în primele 30 de minute am controlat jocul, a venit faza primului penalty, întîi împinge Lukassen, după aceea vine faultul portarului. Am căzut până la pauză putea fi 2-0. Am revenit şi am marcat.

A venit şi penalty-ul al doilea. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să vadă la VAR, se termina acolo polemica. Vedea că nu a fost penalty. Aici a fost ca pe vremea lui Scorniceşti. Nu vreau să îi iau din merite lui Mutu. Dacă câştigau fără ajutorul abritrului era mai bine.

A fost Popa 2 – CFR 1. Puteţi pune titlul. De ce să mai fac scandal. Am stat pe bancă, nu am protestat. Aici, la Rapid, trebuie să joci fotbal. Nu cred că e vina lui neapărat. Dacă cei de la VAR l-ar fi chemat… Nu ar trebui să vorbim numai de arbitraj că nu e corect.

Reclamă

Îi înţeleg frustrarea lui Burcă, de-abia venea după o accidentare. L-am pierdut pe Yuri. Cei de la Ballkani şi-au amânat meciul. Băieţii au dat totul azi. Îmi pare rău că nu am încercat să amânăm meciul”, a spus Petrescu, la finalul meciului, la digisport.ro.

După primele 16 etape, Rapid rămâne pe locul 2, cu 32 de puncte. Giuleştenii se află la cinci lungimi de liderul Farul şi au pus patru puncte în faţa campioanei CFR Cluj, care încheie podiumul.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj a venit. Ion Crăciunescu susţine că niciunul dintre cele două penalty-uri oferite gazdelor de Cătălin Popa nu trebuia acordat.

Reclamă 4 / 0/3

„Înainte de duel există o împingere, după aceea intervine portarul. Sancţiunea se dă împotriva primului jucător care comite greşeală. Se duce cu braţele în spatele adversarului. Nu este umăr la umăr, nu sunt în poziţii egale cei doi jucători. Scuffet merita o sancţiune după un atac brutal. El nu a jucat mingea. Poate să fie cartonaş roşu.

Nu aş fi dat penalty niciodată pentru aşa ceva. Sunt doi jucători într-un contact, dar nu sunt lucruri evidente. Nu dădeam niciodată. Nu este penalty la nicio fază. În toate fazele acestea poate interveni VAR-ul”, a spus Crăciunescu, citat de sursa citată.

Recomandări
  • Dan Petrescu l-a criticat pe Cătălin Popa
  • Rapid  – CFR Cluj 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și