Închide meniul

Dan Petrescu, anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga: „Din cauza fotbalului a ajuns acolo”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iulie 2022, 18:42

Dan Petrescu, anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga: „Din cauza fotbalului a ajuns acolo

Neluțu Varga este patronul lui CFR Cluj

Neluțu Varga, în tribunele stadionului lui CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a făcut un anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga. Patronul lui CFR Cluj a avut probleme medicale după eliminarea suferită de campioana României în primul tur preliminar al UEFA Champions League, în fața lui FC Pyunik, scor 2-2 (3-4 d.l.d.).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a dezvăluit că finanțatorul CFR-ului se simte mai bine și speră să revină alături de echipă în următoarea perioadă.

Dan Petrescu, anunț de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga

„Bursucul” este de părere că emoțiile mari trăite la meciurile ardelenilor l-au afectat pe Neluțu Varga:

„Ştiu că e mai bine şi în curând va fi lângă noi, sănătos. Poate din cauza fotbalului este unde e acolo, pentru că îşi doreşte foarte mult să câştige.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Rapid.

Cristi Balaj a anunțat joi seară că Neluțu Varga a suferit „neplăceri medicale” după ce CFR Cluj a fost învinsă de FC Pyunik la loviturile de departajare.

Reclamă

„Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale. Nu putem decât să fim alături de el. Nu s-a simțit foarte bine. Este important ca finanțatorul să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Îi ținem pumnii”, a transmis Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Petrescu a dezvăluit când va pleca de la CFR Cluj

CFR Cluj se pregătește acum pentru meciul cu Rapid, din prima etapă a Superligii. La conferința de presă premergătoare duelului din Gruia, Dan Petrescu a rupt tăcerea despre viitorul său pe banca CFR-ului.

Tehnicianul campioanei a asigurat pe toată lumea că nu s-a gândit vreun moment să-și dea demisia după eliminarea suferită în fața lui FC Pyunik. Totuși, „Bursucul” spune că situația s-ar putea schimba la 180 de grade dacă CFR Cluj nu va reuși să se califice în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. – A fost vreun moment în care v-aţi gândit să renunţaţi?) Nu! În niciun caz! Clar, obiectivul e să ajungem în grupe. Dacă ajungem în grupe şi avem parcurs bun în campionat, ne putem reveni. Oricine e antrenor aici e sub presiune, inclusiv Dan Petrescu, inclusiv dacă vine Mourinho. Preşedintele clubului, Balaj, mi-a zis să stau liniştit, să-mi fac treaba.

Vom ajunge unde ne dorim, adică în grupele Conference League şi vom câştiga campionatul. Eu sunt convins de asta, cu grupul care e acuma. Sincer, a fost şi drumul ăsta până la Arad, cinci ore cu autocarul, care a fost prea mult….

Să nu uităm lucrurile bune pe care le-am făcut aici, în perioada în care am stat. În Europa, cu mine antrenor, au fost rezultate excelente, niciodată slabe. Rezultate foarte bune, care au adus foarte mulţi bani clubului.

Dacă clubul are încredere în Dan Petrescu, ştiţi că până la urmă rezultatele vor veni. Rezultatele vor veni 100%, cât timp voi fi aici. Eu nu voi pleca de aici, decât poate în momentul în care nu mai avem şanse la Europa, la grupe.

N-are ce să mă deranjeze, sunt obişnuit cu această meserie. E posibil orice la fotbal, poate când ies de aici, să zică: <Vezi, că trebuie să pleci!>. Eu am geanta făcută.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și