Închide meniul

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Trupa lui Dan Petrescu a dat lovitura în minutul 87, la singurul șut pe poartă! Campioana a urcat pe locul 2, peste Rapid

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2022, 20:00

Reclamă
CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Trupa lui Dan Petrescu a dat lovitura în minutul 87, la singurul șut pe poartă! Campioana a urcat pe locul 2, peste Rapid

CFR Cluj

Jucătorii de la CFR Cluj/ Profimedia

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Trupa lui Dan Petrescu a dat lovitura în minutul 87, la singurul șut pe poartă. Cephas Malele a marcat unicul gol al partidei de la Mioveni pe final, după o centrare expediată de Cristi Manea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu trei meciuri mai puțin disputate, CFR Cluj a ajuns la 34 de puncte și a urcat peste Rapid în clasament, până pe locul 2.

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Victorie chinuită pentru campioană

FINAL. CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Victorie pentru trupa lui Dan Petrescu! Malelel a adus victoria pentru campioană, cu un gol marcat în minutul 87.

Min. 87: GOOOLLL! CS Mioveni – CFR Cluj 0-1! La primul şut pe spaţiul porţii, campionii României au deschis scorul. Cephas Malele a marcat cu capul, din centrarea lui Manea!

Min. 81: Ardelenii au mai cerut un penalty, la Janga. Nici de această Mladinovic nu a arătat punctul cu var. Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi a purtat o discuţie cu „centralul”.

Reclamă

Min. 70: CFR Cluj a cerut penalty după o intervenţie asupra lui Yeboah. Horia Mladinovic s-a dus la marginea careului şi a revăzut vaza cu ajutorul sistemului VAR. A decis să nu acorde penalty, iar Dan Petrescu şi-a făcut cruce pe marginea de rezerve!

Min 1. A început meciul de la Mioveni!

CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Al. Iacob, Garutti – Oancea, V. Pop, M. Panait, Burnea – Rădescu, Krasniqi, N. Carnat

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: V. Sima – Trif, Ene, Coșereanu, C. Dumitru, D. Toma, Kabananga, Antal, Buziuc

Antrenor: Marius Stoica

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun – Roger, Boateng, Cvek – Yeboah, Janga, Petrila

Rezerve: Bălgrădean – R.Bălan, Kolinger, Billong, Bîrligea, Hoban, Bordeianu, Gîdea, Malele

Antrenor: Dan Petrescu

Dan Petrescu, probleme de lot înainte de Mioveni – CFR Cluj

Dan Petrescu a declarat că nu se va putea baza pe trei jucători de bază. Ciprian Deac este suspendat pentru partida cu piteştenii, în timp ce Mario Camora şi Karlo Muhar sunt accidentaţi. „Bursucul” s-a declarat uimit, totodată, de faptul că Sergiu Buş s-a accidentat din nou.

„Primii doi căpitani sunt absenți, unul e suspendat (n.r. – Deac), unul e accidentat (n.r. – Camora), iar cel mai în formă jucător, Muhar, e și el accidentat. Nu știu cât de grav e, dar sigur nu va fi la meciul ăsta.

Reclamă

Sper să reușim să facem un meci bun și fără ei. Am mai demonstrat-o, putem evolua fără orice jucător, sper să facem asta și duminică.

Sergiu Buș s-a reaccidentat, cred că e a 10-a sau a 11-a ruptură în acest sezon, ceva nu e în regulă”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Mioveni şi CFR Cluj.

Dan Petrescu se teme de CS Mioveni

„Eu cred că Mioveni poate emite pretenţii în faţa noastră, sigur. Tot timpul am avut meciuri grele cu Mioveni. În fotbal e posibil orice, aţi văzut şi aseară Oţelul Galaţi cu FCSB, a fost 0-0… aşa că nu mai există în ziua de azi meci uşor. Pe noi numai victoria ne-ar face să fim liniştiţi. Jucătorii vor avea zile libere în funcţie de rezultatul partidei cu Mioveni. Dacă nu bat, vor avea liber mai puţin. Vor afla zilele următoare.

Cei de la Mioveni au pierdut meciuri la un gol diferenţă, s-au bătut de fiecare dată… acum în Cupă au câştigat, aşa că mă aştept la un meci foarte, foarte greu. Căpitanii noştri, primii doi căpitani, lipsesc, de asemenea cel mai în formă jucător, Muhar, e şi el accidentat… sper să putem face un meci un bun şi fără ei. Am mai demonstrat că putem juca fără oricare dintre jucători, sper să facem asta şi duminică”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și